Ylzvys gvzzz_19 hematoloji doktorumuza sordugumuzda 6. Aydan itibaren pekmek verebilirsiniz diyor tabi olcu var su an 13 aylik kizim ve 1 tatli kasigi veriyoruz
gvzzz_19 Ylzvys Hanımefendi size birkaç çocuk Hematoloji profesör ismi vereyim de ve rica ederim kendilerine sorun buradaki diğer insanlara da yanıltıcı bilgileri değil gerçekleri söylemiş olalım. Hiç bir çocuk hematoloğu Demir takviyesi yerine pekmez önermemiştir önermez. İsim isterseniz Ankara ve İstanbul Üniversitesinde çocuk hematoloji hocalarını önerebilirim sormanız yeterli👌🏼
poyraz06nRin HappyKids 1 çay kaşığı ile başlayarak keçiboynuzu özü verdim suan 9.5 aylık kızım bir tatlı kaşığı ike devam ediyorum kan tahlilleri yapıldı doktor çok güzel ne kullanıyoduk böyle devam et dedi hiç bir kan ilacı kullanmadım yani ..🌸💕
BalBocegininAnnesi fistikcisahap ferrum sanol kullanıyonuz değil mi? Dişlerde kara kalıcı leke yapmaz mı? Biz de onu kullanıyoruz da ben bi kaşık tadına baktım. Akşamüstü aynaya baktığımda dişlerimi koyu renk gördüm ama Allahtan fırçalayınca geçti.
fistikcisahap BalBocegininAnnesi ferrum housman kullanıyoruz, her verdikten sonra dişlerini siliyorum. Her kan damlası yaparmış doktorumuz dedi. Yapacağın tek şey verdikten sonra temizlemek dedi
poyraz06nRin BalBocegininAnnesi doğal doktorum keçiboynuzu özü yazıyor üzerinde çitlekçiden alıyorum yaşadığınız yerde bulunuyorsa 😍
Goktug1308 fistikcisahap gecmişti neredeyse bitmişti ferrum kan ilacını kullandım gaz yaptı 3 gün sonra bıraktım ama neredeyse bir aydır azalma yok gazında hala 😢
Ylzvys gvzzz_19 ben demir takviyesine yerine demedim yanlis anlasildim ilk mesajim yazdiklarinizda cok haklisiniz diye basliyordu. Ben zaten kan ilaci kullaniyorum hic aksatmadan ben sadece pekmez hakkinda yorum yaptim ben ne doktorum ne de insanlari bilgilendirecek bir konumdayim buradaki kimsede bu konumda degil sadece anneler dayanismasi uslubunuz beni rahatsiz etti doktor tavsiyesi icin de tesekkurler bu konuda herkes istedigi gibi davranabilir cok uzadi bu mevzu cunku iyi aksamlar
Minies fistikcisahap hepsi kabız ediyor kaç damla kaç aylık onlar 6 yazmış 4 damla veriyorum yeni başladın 6 aylik
fistikcisahap Minies kg veriyorum ve hiçte kabız olmadı, mama vs değiştirdik arada onlar yaptı ama kan damlası hiç yapmadı
Baby-Alparslan MinikOsman merhaba pekmez asla kan takviyesinin yerini tutmaz pekmezin kan ilacının yerini tutabilmesi için her gün 1 kg pekmez bile yetmez demişti doktorumuz bebeğin kanı iyi bile olsa takviye olarak kullanmak gerekiyormuş bu aylarda dengede kalması için
fistikcisahap Goktug1308 sağlık ocağında doktor yazmıştı bunu ellerinde kalmamış eczane vermişti o gün bugündür hiç değiştirmedim.. sende mutlaka doktoruna sor çanım gaz durumu ne alemde?
SweetPaw Minies doktor bebeğinizi değerlendirip ona göre veriyor kan damlasını ama bestiron,sidefer,ocean vs. Bunlar gıda takviyesi olarak geçiyor reçete edilse bile adını yazmış olmak için yazıyor doktor karşılanmiyor
Goktug1308 fistikcisahap bana da ellerinde kalmadıgı için saglık ocagında doktorumuz ferrum yazmıstı bize gaz yaptı ben şuan bestiron kullanıyorum gazımız biraz biraz azalmaya başladı ama günde iki kere karnına ılık zeytinyagı ile masaja başladım baya fayda etti simdide diş sorunsalımız var huysuzuz uykusuZuz biraz 😢