Cgdmltr93 Yeapp hiç birşey yemese deli gibi spor yapsa yine imkansız.. 1 haftada 10 kilo asla verilmez ama 300 kilo çok ödemi var dersen olabilir..
Sezenkumsal92 Yeapp iate bunye degisiyir cnm demekki hzizli kilo verebilen biri iyi dayanmis ya kesin bir igun yemej yerim ben çorba falan
MMelegimm Sezenkumsal92 hergun sadece hurma ve yogurt mu yeniyor? Imkansiz boyle biseye dayanmam 😳 ölürüm açlıktan 🤗
Sezenkumsal92 MMelegimm valla bnde cok tok tutuyirmus oyle diyorlar da dayanamazsam bir igun yemek yerim
Sezenkumsal92 Blackcloud MMelegimm Asell2608 ikizlerr Cgdmltr93 Yeapp Alacakus Kizlar bugun basladim tam 70 kilo ile inslh yapabilirim pes edmeden yaaaa
Yeapp Sezenkumsal92 çok şişmandı o belki o yüzden o kadar çoktur bilmiyorum ama çok şaşırdık biz de 😬
Asell2608 Sezenkumsal92 hadi bakalım inşallah allah yardımcın olsun 🤣 rica etsem 1 hafta sonra bi nasıl bi etki olduğunu burdan bana yazsa unutma ama
Alacakus Sezenkumsal92 ben fire verdiğim emzirdigim için o kadar dikkat etmediğim halde uc günde 700 gram verdim düşün bence sende verirsin kendine inan. Herşey gönlünce olsun.🌺
Sezenkumsal92 Blackcloud basla cnm umarim zorlamaz yemekler mest edecek beni de evde tek olsam yaparım da kesin arada dayanamaz en azindan bir kase corba icerim ekmeksiz
Blackcloud Sezenkumsal92 Ben kızımla tekim ama eşim yarın izinli şansıma tabi ben yinede uygulayacağım diyetimi.