Sezenkumsal92 Hurma diyeti yaoan varmi arkadaslar kilo verebildiniz mi gunde her ogunde 1 kase yogurt ve 7 hurma ile yapiliyormus cok zorlayici mi nasil denemek istiyorum
Yeapp Sezenkumsal92 ben denemiştim iki öğün anca dayanabildim 🤓🤓bi erkek arkadaşım uyguladı 1 haftada 10 kilo verdi 🤠
Arasdemet02 Sezenkumsal92 nescafe diyeti var sabah aç karnına içiyorsun gerçekten acıkma yok 11 gibi yumurta yeşillik ara öğün yoğurt yulaf vs akşam çorba salata yedim 4 günde 2,5 kilo gitti ilk yaptığımda 1 haftada 6 kilo verdim
Sezenkumsal92 Yeapp aay baya kilo vermis denemek istiyorum ya Ama basaramamaktan korkuyirk 5 kilo versem yeter bile aslinda tabiki daha vermek isterim de
Sezenkumsal92 Beren023 1 hafta boyinca gunde 3 ogun sadece. 1 kase yogurt 7 hurma sabah 9gle aksam ya i toplamda 3 kase yogurt 21 hurma bol su yesil cay serbest
Yeapp Beren023 yanlış hatırlamıyorsam yoğurt içine 7 hurma doğruyor ve toz tarçın atıyor tadı gayet güzel oluyor kötü değil ama ben nefsime hakim olamamıştım😂😂🤠hamburgerle bozdum diyeti haha
Sezenkumsal92 Blackcloud MMelegimm Asell2608 ikizlerr Cgdmltr93 Yeapp Alacakus Kizlar bugun basladim tam 70 kilo ile inslh yapabilirim pes edmeden yaaaa
ikizlerr Sezenkumsal92 ben hamile kalmadan yaklaşık bir yıl önce yapmıştım ama günde 7 hurmadan fazla yedim tam bağlı kalmadım günde bir dilim ekmek yarım kase çorba dört beş kaşık yemekte ekledim yoksa dayanamazdım bir haftada üç kilo verdim
Sezenkumsal92 ikizlerr iyo gayet iyi gayet iyi vermissinz valla belki nnde dayanaamyinca oglen corba icerim 1 dilim ekmekle
Asell2608 Sezenkumsal92 nasıl yani gün boyunca sadece 3 kere yoğurt ve hurmadan başka bişi yenmicek mi