Mom299 Melek5 Apalamak ne ki doğma büyüme koceliliyim ilk defa duydum bu terimi öle bi şeymi varmış kocaelide söz olarak kullanılan 🤔🙄😶
Caglarass Melek5 Emeklemeden yürür belki canım evham yapma. Not: Eskişehirliyim burda da apalamak denir. Çok da şey etmeyin bilmeyenler öğrendi iyi oldu 😂😎
1ege1anne Melek5 kuzum bendr senin gibiydim engellendiğinde 10aylikti sıkma canını daha emekelr 8ayllikken döndü 10 aylliken emekledi 14ayllkken yürüdü
Ceydakoruc Kizcemm_20 Nik_mik_yok afyonkarahisar tarafında çok kullanılıyor sanırım arkadaşım var sürekli apalama diyip duruyor 😂
Mom299 Ceydakoruc valla afyonlu eltim var hemen sorucam bakalım hiç duymadım azından @Nik_mik_yok sen duydunmu afyonludan 🤣
Nik_mik_yok askidaekmek Hay Allah buda olmadi😁 Ceydakoruc Bak Afyon lu ayağımıza geldi ama oda bilmiyo 🤭
Melek5 Nik_mik_yok eee ondan duymamissin buyuklerden duymamissin arkadasindan duymamissin yokmu yani böyle bi kelime sen duymadın diye ? Dalganin konusuna bakin ya ben ne sordum siz neyin dalgasını gecmissiniz bilmiyosan yanıtlama arkadasim
Esxra Benim oglumda 13 aylik olcak nerdeyse hala yürümüyo emeklemeyede gec baslamisti her cocuk farkli
Mom299 askidaekmek Sen çakmamısın yoksam bak afyonlular biliyomus neden bilmiyon bak kafamızda soru işareti kaldı 😁😀😃 Biri hemen sölesin nereye ait olduğunu bu söz ün 🤣🤪🤪🤪