Hsyh Melek5 8 aylıkken yürüdük biz. 😋 Ama şöyle, her bebek kendine özeldir. 2 yaşındada yürür, 8 aylıkken de. Kasmayın salın gitsin, elbet yürüyecek..☺
Ceydakoruc Kizcemm_20 Nik_mik_yok afyonkarahisar tarafında çok kullanılıyor sanırım arkadaşım var sürekli apalama diyip duruyor 😂
aylnn15 Melek5 benim bebeğimde 9 ay 7 günlük daha henüz apalamıyor her çocuk bir olmuyor o kendi hazır olunca yapacaktır belki de apalamadan yürüyecektir bazı çocuklar öyle oluyor ☺️
MoRella MakarnaKulak Yani gerçek tabiri ile sıralamak. Apalamak yöresel ağız oluyor sanırım. Ben de apalamak diye okuyunca dedim agulamak falan herhalde 😁 Tdk’da apalamak diye bir tabir yok, az önce baktım 🙈
MakarnaKulak MoRella aynen yöresel söylediği icin arkadaş, anlasilmamis olabilir diye abalamak olarak ekte belirttim 😎
Mom299 Melek5 Apalamak ne ki doğma büyüme koceliliyim ilk defa duydum bu terimi öle bi şeymi varmış kocaelide söz olarak kullanılan 🤔🙄😶
Caglarass Melek5 Emeklemeden yürür belki canım evham yapma. Not: Eskişehirliyim burda da apalamak denir. Çok da şey etmeyin bilmeyenler öğrendi iyi oldu 😂😎