busra37
Seni kırmak istemiyorum ama kendimi yemekten alıkoyamıyorum demişsin.🌝 Yani burdan ne gibi bi yardım bekliyorsun? Sen yediklerine dikkat etmediğin sürece ve iraden olmadıkça kimsenin senin için yapabileceği bir şey yok, istediğini yiyerek kilo verdirecek hiçbir mucize çay ilaç vs yok..😊 Burda şu çay bu diyet vs yazarlar sana, ama sen kimin böyle şeylerle kilo verdiğini gördün, çok samimi soruyorum, çevrende kilo vermemekten şikayet eden kızlara bir bak, hangisi yediğine dikkat ediyor ya da hangisi sadece çay vs içip istediği kadar tatlı börek ekmek yiyip kilo verebiliyor?? Kilo veriyorum diyetle ama bırakınca geri alıyorum diyen hangi kız kilo verdikten sonra eski yeme düzenine dönmeyip, dengeli beslenmeye devam ediyor?? Kilo vermenin ve korumanın tek yolu irade ve dengeli beslenmektir. 💪🏻Diyet demek şekeri tatlıyı tamamen bırakmak demek değildir. Her şeyden yeterince yersen asla fazla kilo problemin olmaz, “yeterince” yediğin sürece vücut depolayamaz, kilo yapamaz.. Bir annemiz post açmıştı kilo vermenin en rahat yolunu buldum diye, kalori hesabını anlatıyordu, o postu bulup okuyabilirsiniz çünkü önce kilo almanın vermenin mantığını anlamanız gerek. Size başarılar diliyorum🥰🥰