Admsmyrgktg Essy ölçü olarak nasıl vericeksiniz acaba? Biz 7 aylığız ek Gıdaya da geçtik ama hala vermedim ben hiç süt ürünü
MinikOsman Admsmyrgktg bağırsak tepkili ne demek oluyor. Bebeğinizin yoğurda alerjisi olmasına rağmen yemek listesinde yoğurt oluyor mu yani kafam karıştı 🤦🏻♀️
Essy Admsmyrgktg öncelikle bebeğimde süt alerjisi çıkmadı o yüzden sizde süt alerjisi varsa ölçüler başlama şekli falan farklı olacaktır. Bize yoğurdu 20-30-40 cc şeklinde ver dedi
Kuzusuannesi Poyrazc merhaba bülent bey ekstra probiyotik verdi mi size o dönemde bize vermedi ama neden acaba bebeginiz kaç aylıkken düzelme oldu… teşekkürler şimdiden cevabınız için
ADT Admsmyrgktg gittik ve listesi şaşırılacak gibi evet ama mükemmel bi doktor gerçekten fazla tecrübeli uyguladım listeyi ama çok geç başkayabildik malesef
Birmom Zuhalpars cnm bağırsak tepkili derken ne demek istiyorsun bende bugün gittim bulent hocaya sıkıntı yok dedi gaitada kan ve yoğun egzama olursa görüşelim dedi yediklerimi takip edecek kusma mukus kan bunları hep not alcam
Sugul Admsmyrgktg biz gittik ama oğlum 11 aylıktı gittiğimizde süt ürünleri, yumurta, et, tavuk,susam alerjimiz vardı bağırsak tepkili hepsini peşpeşe açtırttı. İyileşti şükür oğlum. Şimdi hepsini yiyebiliyor.
MinikOsman Sugul nasıl bir süreç yaşadınız anlatabilir misiniz. Ne kadar süre diyet yaptınız ve nasıl açtınız diyeti ? Detaylı anlatırsanız çok sevinirim 🤗
Zuhalpars Poyrazc rica etsem bana anlatırmısınız ne dedi nasıl bir yol izlediniz bende online görüşüyorum kendisiyle ancak tam olarak cesaret edemedim bebeğiniz kaç aylık rejimi açtığınızda ne tepki verdi ve hocanın tedavi biçimi nasıldı detaylı yazarsanız vaktiniz var sa benim için çok önemli
minikcancan Balsevgi merhaba bizde Cansın hanıma gidiyoruz. Bebeğiniz kaç aylık ve ek gıdaya geçtiniz mi?
Balsevgi minikcancan bebeğim 4 aylık oldu bugün. Ek gıdaya 4.ayda geçin dedi ama geçemeyeceğim ben çok erken çocuk doktorumuzda geçmenizi mantıklı bulmadı açıkçası
Poyrazc Zuhalpars bebeğime proktokolit teşhisi koydu o zamanlar beş aylıktı bana geç bile kalmışsın daha önce gelsen daha çabuk geçerdi dedi. 3 4 sayfalık bi liste oluşturdu sırayla oğluma vereceklerim emzirdigim için benim yiyeceklerim diye hepsini verdim kendim de diyeti dediği gibi açtım bir sorun olmadı şükür liste de domates de vardı patlıcan da çilek te yani aslında erken olan şeyler de vardı ama güvendiğim için verdim zaten kendisi de listeye uyacaksanız devam edelim diyor ağlasa da kaka da kan olmadığı sürece devam demişti
Melek232020 Zuhalpars Merhabalar.🤲🏻Online görüşme nasıl sağladınız acaba Bülent beyle. Şu anda eşimin işi dolayısıyla Ankara’ya gitmemiz zor fakat Bülent beyle görüşüp fikir almak istiyorum bende siz verim alabildinizmi bu şekilde🥺
Gzm2808 Zuhalpars Zuhalpars merhaba bülent hoca alerji testi yaptımı acaba yoksa şikayetlere göre mi değerlendirdi? Benmde oğlum beş aylık bir aydır diyetteyim bende ankarada prf. Ferhat çatala gittim şimdi diyet açıyorum ama diyet açmak okdar uzun sürüyor ki araları çok uzun psklojim bozulmaya başldı artk
minikcancan Balsevgi bizede 4.ayda gecmemizi söyledi kakasının bu şekilde toparlayacagını söyledi zaten tadım olarak baslanıyor anne sütüyle sulandırılmış 1 cay kasıgının zararı olmayacagını düşünüyorum öğün değil sonuçta.9 gün sonra 4 aylık olcaz bizde baslamayı düşünüyorum