Admsmyrgktg Bağırsak tepkili alerji olupta Bülent beye giden var mı acaba? Face de ek gıda için verdiği bir listeye denk geldim orda domates kadar herşeyi 7 haftaya yayarak bir menü oluşturmuş ve veriliyor. Verenler var mı acaba?
Essy Admsmyrgktg biz de gittik. 4 haftalık liste oluşturdu. Sert bir giriş olacak benim için. 3 gün süreyle kademeli artırma falan yok direkt başlıyor 2+1 öğünle. yapacağız mecburen uymazsan gelme diye muyanenin başında söyledi 🙄 ve ben sormam gereken en önemli şeyi unuttum rotavirüs aşısını 🤦♀️🤦♀️ siz sordunuz mu?
ADT Admsmyrgktg gittik ve listesi şaşırılacak gibi evet ama mükemmel bi doktor gerçekten fazla tecrübeli uyguladım listeyi ama çok geç başkayabildik malesef
Sugul Admsmyrgktg biz gittik ama oğlum 11 aylıktı gittiğimizde süt ürünleri, yumurta, et, tavuk,susam alerjimiz vardı bağırsak tepkili hepsini peşpeşe açtırttı. İyileşti şükür oğlum. Şimdi hepsini yiyebiliyor.
Zuhalpars Admsmyrgktg evet bana sordu ama benim bebeğin hiç ilgisi yoktu geçen hafta ama bugün sanki yediklerime bakıyor gibi galiba bende geçicemki bağırsakları toparlansın
Admsmyrgktg Zuhalpars verdiği ek gıda listesinde herşey var ama gördünüz mü hiç bilmiyorum. Ben korkumdan dönüp dolaşıp hep aynı şeyleri yedriyprdum bebeğime öyle olmasına sevindim aslında
Zuhalpars Admsmyrgktg evet görüştüğümüz zaman Bülent bey cesur olacaksın diyince ben de kayış koptu eyvah yedirecek ne varsa dedim çünkü benim bebeğim doğduğu günden 4aya kadar kolik denip resmen işkence çekti şimdi diyetteyim die sustu ancak bende onun ağlamasına dayanacak sabır ve yürek kalmadı ondan heralde bende ek gıdada bir süre aynı şeyleri yedirip bağırsağın düzelmesini beklerim bu arada oda ben de dinlenmiş oluruz😒
Balsevgi Essy ben istanbulda cansın saçkesen hnm a gidiyorum bebeğim 4 aylık bağırsak tepkiliyiz bizde Dr sordum 2.dozu vurdurma dedi
Admsmyrgktg Essy hayr ben zaten muayeneye gitmedim. Ama zaten duyduğum kadaryla katı diyete de karşıymış ve gerçkten direk herşeyi başlatyormuş
minikcancan Balsevgi merhaba bizde Cansın hanıma gidiyoruz. Bebeğiniz kaç aylık ve ek gıdaya geçtiniz mi?
Momandminnos Balsevgi bizim süt alerjimiz var ama biz rota virüsün iki dozunu da yaptırdık acaba neden ikinci doz vurdurulmuyor??
Admsmyrgktg Zuhalpars aynen bende mesela korkumdan hep dönüp dolaşıp aynı şeyleri yediriyorum. Sürekli aynı şeyleri vermekte istemiyorum aslında ama korkuyorum. Listesini görünce biz mi çok pimpirikliuiz acaba ddm. Çnkü listede domates yoğurt et bile var
Zuhalpars Admsmyrgktg ya bu listeleri bana yollasanıza neymiş bunlar e işte diormya adam hiç acımıyor sanki😒direk et yoğurt duyunca zaten 😒🙄
fistikcisahap İsmi karalamak değil amacım fakat bebeğinizde alerjiye benzer reaksiyonlar görüyorsanız mutlaka tıp fak gidin. Ve her bebeğe her liste uygulanmaz bence daha kötü olabilir. Bizimde başımızdan alerji süreci geçti ve hacettepeye gittik Ümit beyle devam ettik güzel gitti ayrıca muayenesi 132tl kan idrar alerji testleri içinde ücret ödemedik.
MuhammedAmine fistikcisahap Peki beslenmesi için liste vs veriyor mu benim oğlum 25 aylık çoklu besin alerjisi devam ediyor . Bakırköy’de Ceren can hanıma gidiyoruz , yarında gideceğim ama ben elime liste verilsin istiyorum . Bir yerde hata oluyor olmalı ki oğlum diyete rağmen düzelmiyor .