Anneyim_05 MasalsMommy benimki 2buuck aylık doğdu doğalı sabaha kadar oturudk 15gun önce bi düzen almistik ikide uyur sabaha kadar hiç kalkmazdi ama iki gecedir altıya kadar oturuyor ve 3.cocugum ötekiler baya büyük benimde iyce elim soğumuş
MasalsMommy Anneyim_05 Ay allah yardımcın olsun Ya. Gece gündüz kavramı oturmamış onda daha. Gündüzleri karanlık ortamda uyutma Işık’ta uyut. Geceleri de karanlıkta uyutmayı dene öyle öyle oturur belki. Gerçi üçüncü çocuğunmış biliyorsundur muhtemelen bunları😬😬😬
Meyra1 MasalsMommy bilmiyorum gerçekten çok ilginç ya normalde gece uykumuz çok iyi sayılmasa da guzeldi
Mom091 MasalsMommy kademeli bıraktırma yöntemini hızlandırdım🙈 günde birkaç kez istiyor meme ama emmiyor. Bugün yine istedi. Memeyi uzattım ama emmedi sadece kafasını yaslayıp durdu öyle. Çok üzülüyorum ya. Ne zaman geçecek bu üzüntü🤧
MasalsMommy Mom091 Sen ilaçlarını kullanmaya başladığında geçecek kuzum🥰 Üzülmene de hiç gerek yok ki ayrıca, zaten bırakması gereken yaşa ulaşana kadar emdi senin bebeğin maşallah😍 Bunun için minnettar ol, üzüntü bastığında bunu düşün ve avut kendini🥰
MasalsMommy Mom0971 İstersen ölmüş gibi yap diriltene kadar tokatlıyo mıncıklıyo valla😂😂 3 yapıyor normalde gündüz uykusunu. Ya uyanmazdı aslına ama ben duştayken uyanınca babası ağlamasın diye oyun yapmış biraz dağıldı uykusu o yüzden😂
Mom0971 MasalsMommy insAllah cabuk toparlanir ama karanlik odada hep birlikte otursaniz ise yarar mi acaba
esraesma MasalsMommy Hep öyle oluyor zaten bende mama yaptığım zamanlar ağlayınca tut mama yapıp geliyorum sakın Esma’yla konuşma diye tembihlerdim😬 Ah babalar..🤦🏻♀️
MasalsMommy esraesma Valla bizimki konuşmasa ben çıkana kadar çatlardı ağlamaktan benim deli🤦🏼♀️ Adam da haklı şimdi ne diyeyim 🙄
Anneyim_05 MasalsMommy Valla.ben sanki hafızam silinmiş gibi unutmusum herşeyi kaç aylık olunca birazda olsa düzene giriyor
Minikbirkalp MasalsMommy ya yakında bel fıtığı da olurum mashar osmana da giderim arada ziyaretime gelin olur mu yanlız bırakmayın beni kafayı yememe ramak kaldı çünkü 🤦🤦
otose_san MasalsMommy bu hafta bir şey oldu benim kızlarıma da🤦🏻♀️ iki tane olunca dönüşümlü yapıyorlar her şeyi