Aselbade MasalsMommy benim minnoşta 2 bucukta kalkti zar zor uyutup yatagina koydum simdi ama uyanicak gibi 😏🤦♀️
Minikbirkalp Valla cnm kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş bı yolunu bulursan bana da haber ver 7 buçuk 8 gibi uydndi 11 buçukta duş aldırdım belki uyur diye ama gel gör ki 10 dk uyudu sonrası hüsran hala çabalıyorum 🥴
MasalsMommy Mom0971 Keşke uyuyormuş ayağına yatsam da işe yarasa. Yanında gözümü kapattığım an yüzüme şaplağı yiyorum😂
Mom0971 MasalsMommy hahahaha kusura bakma guldum col sevimli bu cocuklar 😅bayilmis taklidi yap en iyis😂
MasalsMommy otose_san Ya bazen öyle oluyor bebelerde valla. Benim kız ne güzel uyumuştu. Ben duştayken uyanınca babası oyun yapmış dağıldı bütün uyku tabi🤦🏼♀️
Meyra1 MasalsMommy ay bilmiyorum sallıyorum uyuyor gibi sonra başlıyor konuşmaya anlam veremiyorum normalde hemen uyur😐😐
Aygldgnc MasalsMommy Bizde aynı şekildeyiz ne yapıyorsam uyumuyor kucağımda uyuyor yatağına koyuyorum kıyameti koparıyor 🥺
Siyahbeyazz Bebegimde alarm var gibi ne güzel 10 bucukta uyuttum 12 de tam kafamı koydum yastığa hemen uyandı beşikte hala sallıyorum bi umut uyur diye 🤦♀️
eslemsiii MasalsMommy benim kızda uyandı 2:30 gibi aldım tekrar uyutmak için o sıra kocam horladı ve kızım ona bakıp güldü şimdi oyun oynuyor uyur inşallah 🤦🏻♀️
MasalsMommy Mom0971 İstersen ölmüş gibi yap diriltene kadar tokatlıyo mıncıklıyo valla😂😂 3 yapıyor normalde gündüz uykusunu. Ya uyanmazdı aslına ama ben duştayken uyanınca babası ağlamasın diye oyun yapmış biraz dağıldı uykusu o yüzden😂
MasalsMommy Mom091 Aaa, hiç bilmiyorum ki kuzu😳 İlk defa duydum. Ama emmiyor olması iyi değil mi senin için? Kesmen gerekiyordu zaten? Nasıl oldu o iş?
Mom091 MasalsMommy kademeli bıraktırma yöntemini hızlandırdım🙈 günde birkaç kez istiyor meme ama emmiyor. Bugün yine istedi. Memeyi uzattım ama emmedi sadece kafasını yaslayıp durdu öyle. Çok üzülüyorum ya. Ne zaman geçecek bu üzüntü🤧
MasalsMommy Mehtap44 Hahahah ben de Brooklyn 99 açtım😂 yeni bölümleri gelmiş bari değerlendireyim dedim🙄
Aselbade MasalsMommy valla bilmiyorum sozleşmişler herhalde 😂herkesin bebiside ayni saatte uyanmis sasirdim valla
Minikbirkalp MasalsMommy ya yakında bel fıtığı da olurum mashar osmana da giderim arada ziyaretime gelin olur mu yanlız bırakmayın beni kafayı yememe ramak kaldı çünkü 🤦🤦