Aselbade MasalsMommy valla bilmiyorum sozleşmişler herhalde 😂herkesin bebiside ayni saatte uyanmis sasirdim valla
MasalsMommy Mom091 Sen ilaçlarını kullanmaya başladığında geçecek kuzum🥰 Üzülmene de hiç gerek yok ki ayrıca, zaten bırakması gereken yaşa ulaşana kadar emdi senin bebeğin maşallah😍 Bunun için minnettar ol, üzüntü bastığında bunu düşün ve avut kendini🥰
MasalsMommy esraesma Valla bizimki konuşmasa ben çıkana kadar çatlardı ağlamaktan benim deli🤦🏼♀️ Adam da haklı şimdi ne diyeyim 🙄
MasalsMommy Tokgozss Şu an elinde çıngırak bi sağa bi sola sallıyor benimki de😂 Allahtan uykum gelmedi ya. Valla uykusu gelir belki diye laf bile atmıyorum bebeye. Bi yandan da içim gidiyo😬😬
yusufumyasemin MasalsMommy 50 günlük olduk biz en erken sabah 9 10 gibi uyuyordu , bugün nasıl olduysa vede uyanmazsa ilk defa şuan uyudu 🙏
eslemsiii MasalsMommy 😂 normal bi horlama değil Ya bi anda kükrüyor bazen beni bile uyandırıyor sinir oldum artık iyice 😬☺️ Gece ya uyumuyorum ya da kızım çok uyanıyor birde üstüne horultu derken parça parça uyuyorum en son 7de de alarmı başlıyor çalmaya onun arkasında Mesajlar aramalar gelmeye başlıyor iyice mahvoluyorum yatsın salonda naparsa yapsın artık 😂
Anneyim_05 MasalsMommy Valla.ben sanki hafızam silinmiş gibi unutmusum herşeyi kaç aylık olunca birazda olsa düzene giriyor
MasalsMommy Anneyim_05 Valla bilmiyorum ki. Benim bebeğim çok şükür öyle beni sürekli zorlayan bir bebek olmadı hiç🤷🏼♀️
Minikbirkalp MasalsMommy töbe😍 dedim ve gittim oğlumu uyuttum şükür biraz da mutfağı tırtıkladım en son zeytin ekmekle aşk yaşadım süt diyetinde olunca insan yiyecek birşey de bulamıyor