UzaydakiOksijen eslem_2020 sudocrem işe yarıyordu bizde ama son pişiği o kadar kötü oldu ki bez kan olmuştu artık.😥 fito diye bi krem var reçetesiz yaralar için kullanılıyor ve yaralaşmış pişiklerde, bizde geceden sabaha etki etti
umut_mirhan65 eslem_2020 bebatholl kırem kulan valla oglum oyle oluyor cok kötü ıkı saate hic birsey kalmıyor
umut_mirhan65 eslem_2020 bence kulan sabah oglum cok kotu pısık oldu sürdüm şimdi bezini deyiştirdim ter temiz sende kesin kulan bebişe yazıkya
[silindi] Bize de doktor hem hametan hemde travazol verdi ama en çok travazolu begendim kremi sürüyorum 1 saate kalmaz pşiği geçiriyor gerçekten çok işe yarıyor oglum 1 buçuk yaşında hep de kullanıcam çok iyi bi krem yediklerinden de pişik olmuş olabilir
AcemiHemsireanne eslem_2020 oksizinc pomadı deneyin ya da hamezic kremi kesinlikle işe yarıyor mustela da. Kullandım ancak etkisi bu kadar olmuyor ve maliyet olarak da daha uygun
EmirElifAnnesi AcemiHemsireanne üçünü de kullanıyorum hiç fayda etmedi yorumlardaki hemen hemen tüm kremleri denedim malesef geçmedi daha 😔
Hilalserkan eslem_2020 pişik için doktor bana bi ilaç verdi İnan ki harika birşey kızımın derisi soyuldu okadar pişik oldu ve asla ıslak mendil kullanmam hep sucak su sabun kremler ama oldu yani o ilaç çok güzel harika bişey tavsiyede ederim doktoruna sor gerci bebegim benim 1 aylık ona kullanıyorum ama gerçekten çok işe yarıyor ☺️
Hilalserkan eslem_2020 canım benim Rif al bana dua edersin inan çok güzel cam kafasını kopartıyorsun pamuğa döküyorsun pişik olan yere sürüyorsun az altı açık kalacak kurusun 2 sefer günde onu yapıyorsun 1 şişeden sonra at sonraki güne yenisini tekrar aç yap yenisi altına yapmış bekletme sakın çünkü o kakasıda onu yakıyor ama bu dediğimi al yap inan bana dua edersin ☺️