eslem_2020 Kızlar 7 bucuk aylık kız bebeğim var. Altı cok fena pişik oldu ne yaptıysam geciremedim nasıl gecer acaba. Birde diş etleri cok kaşınıyor acaba dişten pişik olurmu
Merve-miray eslem_2020 ishal olduysa ondanda pişik olur😔 beyaz sabunla yıkayın eltim öyle yapıyordu geçiyordu. Insallah hemen iyileşir geçmiş olsun
kramice eslem_2020 valla napsan geçmez o benim kızda her dişte ağır pişik oluyotrosyd al eczaneden geçer hemen
Ahimess eslem_2020 altını her gün iki üç kere yıkayın havalandırın uzun süre kantaron yağı kullanmadıysan mutlaka deneyin ıslak mendille silmeyin pamuk ile silin inşallah geçer kısa süre de
Mom0911 Mom0911 ıslak mendili bırakın hemen geçer o da fena alerji yapar . Ben ne zaman kullansam çok kötü oluyordu pıposy 😰 bıraktıktan sonra şükür bidaha yaşamaduk pişik falan
gamzelikizim eslem_2020 benim kizimda 1 yasinda oda pişik mahvoldu yavrum bugun idrar tahlili yaptırdım temiz çıktı islak mendil kullanıyorum ama biraktim yıkıyorum belden aşağısını sabunla yada duru suyla doktor bi melhem verdi trosyd diye onu kullanicam insallah geçer
Aryasare eslem_2020 Bephantolbaby ve arko clasic krem sürün yesil olandan bizim bu sekilde 1 gecede geçmişti çok geçmiş olsun 🙏