Gizemm1 Karaoglannesi kg alamadığı halde normal mi dedi ben şikayetlerini söyleyince kan fln olmamasına rağmen başlayıp kendimiz bulalım dedi
Karaoglannesi Gizemm1 ilk 3 ay iyiydi 4 aylıkken birden düştü mukus vardı 3 aydır şuan 5 aylık 5. Ayında da az alınca ben bıraktım başka doktora geçtim bilsem geç kalır mıydım
Gizemm1 Karaoglannesi en güzelini yapmışsınız 2-3 haftaya düzelir canınızı sıkmayın sağlıkla büyütün bebeğinizi🌸💕
Omero21 Karaoglannesi bir ayda 600 gram aldı bundan önce meme+mama veriyordum dr çok kilo aldı diye mamayı kesmişti şimdi alerji dolayısıyla ben diyetteyim ama maalesef meme reddi var o yüzden az almış 600 Gr sınırda dikkat edin demişti dr
Karaoglannesi Omero21 ne kadarlık biz ek gudaya geçtik 5 aylık doktorun desteğiyle veriyoruz ama kilo alımı daha çok düştü
BEYZANUR2020 Karaoglannesi benim ki de bir ayda 200gram almış canım henen hemen aynı mama da ememiyor
Karaoglannesi BEYZANUR2020 Şimdiye kadar patates havuç elma pirinç unu buğday unu pirinç brokoli bal kabağı yumurta sarısı verdim
BEYZANUR2020 Karaoglannesi evet canım alerjik iki aydır diyetteyim süt ve yumurta kakasinda ki mukus geçti ama ara sıra kızarıyor kafasında konak cildinde kuruluk oluyor
BEYZANUR2020 Karaoglannesi hmm yumurta veremem pirinç ununa sağlıksız diyorlar buğday ununu nasıl verdiniz acaba balkabağıni da mı püre yaptınız