BugraCan27 Umelike marketlerde satılan organiklere pek güvenemiyorum normal pekmezde verebilirsiniz 1 çay kaşığı demişti ozaman doktorumuz ama ağır geldi bize normal üzüm pekmezini yoğurtla veriyorum dut pekmezini de 1 çay kaşığı
QueenMom__ Umelike soğuk pres yapılmış andız pekmezi almışım hamileyken, 1 çay kaşığı içiyordum 2 güne 1. Şimdi oğlumada 6. Ayından beri hafta 1 veriyorum. Kan damlasını bıraktırdı doktor çok iyi tavsiye ederim 👍🤗
QueenMom__ Umelike ben istanbuldayım çok zor buldum çok aktar gezdim. En sonunda bi yerde buldum. Mersin’de üretilmiş. Eğer adana mersin çevresinde tanıdığın varsa isteyebilirsin veya aktarlara bir sor vardır illaki birinde
Marjinal_Anne2 QueenMom__ AA ilk kez duyuyorum ben de Hatay’da yaşıyorum acaba buralarda var mıdır ki
Umelike BugraCan27 anladım canım aldım biraz önce marketten koskanın üzüm pekmezini bir de keçiboynuzu özünü aldım ağır geldi derken nasıl anladınız yani
Balkizlarim Melisasbasi ben sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı veriyorum meyvesine bazen karistiyorum muza falan 🤗
limonlukarpuzzz Balkizlarim verdiğiniz oranin yarisi kadarinin bir zarari olmuyor. Yani 1 çorba kaşiği yoğurda 1 tatlı kaşiği koyduğunda etkisini ve özünü kaybetmiyor canim. Yani peynirle ve yoğurtlada dengeyi kurarak kullanilabiliyor. Melisasbasi
Serife_ozen0 Arc1993 organik derken el yapımı bizim yediklerimizden bi farkı yok sadece bana daha güvenilir geliyor
Balyanaklikiz Melisasbasi Canım yoğurda katma vitamini ölüyormuş. Ne yoğurdun ne pekmezin vitamini kalmıyormuş.
Umelike BugraCan27 anladım canım sağolasın bende üzüm pekmezi vermeye başlamayı düşünüyorum organik bulamadım zaten de normal aldım koskanın 1 çay kaşıgı veririm bakalım inşallah bişey olmaz