Umelike Kızlar bebeğime pekmez olarak normal bizim yediklerimizden verebiliyor muyum yoksa organik ya da bebek pekmezi var mi onlardan mı vermeliyim hangi pekmez birde
MadCat Ask_kokulu_yavrum keciboynuzu tavsiye etmedi doktorumuz. Cok kullaniliyor son yillarda ancak icindeki bir madde erken ergenlik etkisi yapiyormus. Bir sorun siz de isterseniz. Ben hicbir keciboynuzu urunu kullanmiyorum. Ne pekmez ne de ozunu. Direkt uzum pekmezi veriyorum.
Balyanaklikiz Melisasbasi Canım yoğurda katma vitamini ölüyormuş. Ne yoğurdun ne pekmezin vitamini kalmıyormuş.
MinikEla Umelike Süt ve yoğurtla karıştırmayı tavsiye etmiyolar sende bi araştır istersen. Ben her sabah kabız olmasın diye kayısı püresi veriyorum onun içine katıyorum.
Umelike MinikEla yok öyle karıştırmayı düşünmüyorum zaten canım da sabah kahvaltı da mesela 1 çay kaşığı veririm diye
susiron Umelike. Ben sabahları ac karnına kahvaltı yapmadan önce 2 çay kaşıgı kadar (pekmez( keçi boynuzu özü) + tahin ve ceviz karısımı yaptım ondan veriyorum ) yarım saat sonra kadarda kahvaltı yaptırıyorum .
Umelike susiron anladım canım peki e bebekte var bu ürünlerden organik üzüm pekmezi ve keçi boynuzu özü de var ordan söylesem olur mu ki sonuçta bebek sayfası güvenilirdir
Cgdmltr93 Umelike organik pekmez almak isterseniz özelden yazabilirsiniz.katkısız üzüm dut keçiboynuzu pekmezi var
limonlukarpuzzz Balkizlarim verdiğiniz oranin yarisi kadarinin bir zarari olmuyor. Yani 1 çorba kaşiği yoğurda 1 tatlı kaşiği koyduğunda etkisini ve özünü kaybetmiyor canim. Yani peynirle ve yoğurtlada dengeyi kurarak kullanilabiliyor. Melisasbasi