MadCat Ask_kokulu_yavrum keciboynuzu tavsiye etmedi doktorumuz. Cok kullaniliyor son yillarda ancak icindeki bir madde erken ergenlik etkisi yapiyormus. Bir sorun siz de isterseniz. Ben hicbir keciboynuzu urunu kullanmiyorum. Ne pekmez ne de ozunu. Direkt uzum pekmezi veriyorum.
Umelike BugraCan27 anladım canım sağolasın bende üzüm pekmezi vermeye başlamayı düşünüyorum organik bulamadım zaten de normal aldım koskanın 1 çay kaşıgı veririm bakalım inşallah bişey olmaz
limonlukarpuzzz Balkizlarim verdiğiniz oranin yarisi kadarinin bir zarari olmuyor. Yani 1 çorba kaşiği yoğurda 1 tatlı kaşiği koyduğunda etkisini ve özünü kaybetmiyor canim. Yani peynirle ve yoğurtlada dengeyi kurarak kullanilabiliyor. Melisasbasi
Balkizlarim limonlukarpuzzz hayır kesinlikle 3 tane evlat bakıyorum bunu kesinlikle ve kesinlikle yapilmiycani öğrendim mesela ıspanak ve yoğurt ta karistirilmaz besin değeri oluyo ayrı 3 hepsi veriliyo 1 saat sonra verilebiliyor.
Melisasbasi limonlukarpuzzz evet ben 1 yemek kaşığı yoğurt 1 cay kasigi pekmez kullaniyorum 😁 sorun yoksa devam edeyim
limonlukarpuzzz Balkizlarim doktorumuz bu sekilde yapabileceğimizi söyledi bende sizin dediğiniz gibi biliyordum ama değilmis
Aryemus_3 Umelike Karamürver, keçiboynuzu ve karadut özleri veriyorum kahvaltısına muhallebisine katip
Albayrakokur Ben incir pekmexi tavsiye ederim benim köyden geliyor eşimn babası yaptırıyor sağolsun çok faydası varmış okudumda
Cizi-kraker Melisasbasi yoğurda katmanizi tavsiye etmem doktor eğer o şekilde verilirse ne pekmezin faydasını ne de yoğurdun faydasını alır bebeğin demişti demir ve kalsiyum karıştırılırsa birbirinin faydasını notrluyormus
BusraG Umelike kayınvalidem üzüm pekmezi yapmış. Ondan veriyorum. Yoğurduna karıştırıp veriyorum, çok seviyor