Seda1208 Gizemm1 3 aylık kızım 1 ci aydan sonra hiç karışmadım gece beslenmesine 4 5 saat uyudu hâlâ da öyle karışmıyorum 4 5 saat uyuyunca bence sizde karışmayın artık 🤭
Gizemm1 Seda1208 kıyamıyorum ana yüreği 😂😂 aç kalıyo sanıyorum saat arası uzayınca 😂😂 ama kendi haline bırakıcam artık 🤷🏻♀️
alerjikbebekannesi Gizemm1 ben bebeğimi 1aylıktı gece uyandırmayı bıraktım. Kendisi acıkınca 2 kere kalkıyordu 2ay 15günlüğüz yaklaşık 5gündür gece sadece 1 kere kalkmaya başladı.
Fulyaalinmina Gizemm1 benim bebeğim 2 ay 10 günlük 40 i çıktıktan sonra asla uyandirmadim. Kendi acıkınca uyaniuir 6 saat uyuduğu oluyor doktor elleme dedi açıktigi için emmiyor alışkanlık edinir o şekilde devam eder diye düşünüyorum
Fulyaalinmina Teachermom1 yok hiç merak etmeyin ne kadar fazla uyursa o kadar iyi açıksa uyanır. Gece sindirim sistemi Cook yavaş olduğu için acikmiyordur kolay kolay
Teachermom1 Fulyaalinmina teşekkür ederim canım içim rahatladı 😊 kilo alımı da hep normal çıktı ama insan tedirgin oluyor … burda kendim gibi anneler olduğunu görünce rahatladım
Ezgisu Gizemm1 2 ay 26 günlük oğlum kendisi kalkarsa kalkar yoksa ben kaldirmam acikinca kalkiyo zaten gece 12 1 gibi yatar sabah 6 30 yada 7 30 gibi kalkar maşallah diyelim oğluma
Mco Gizemm1 5 saate kadar tolere edebilirmiş doktorum dedi ama kan şekerinin düşmemesi için mutlaka 5 saat sonra besleyin dedi
Gizemm1 PortakalliKahve benim bebeğim de 2. Ay kontrolünde 860 gram ve 6 cm’ de boyu uzamıştı ama bana az kg almış gibi geldi
PortakalliKahve Gizemm1 az olsa söylerdi doktorun, bende sordum özellikle az mı diye ama hayır gayet iyi dedi aynı şekilde 2.ay kontrolünde. Hem aç olsa durmaz ki bebeğin, anlarsın da zaten. Canını sıkma sağlığı yerinde olsun 🌸