41EkimAnnesi Gizemm1 merhaba benim bebeğimde 2 ay14 günlük gündüzleri saat başı ememk istiyor geceleride 12 de 3 te ve 6 da emiyor bir daha saat 11 e kadar uyuyor dr unuz bize 4-5 saat uyandırmayabilirsiniz bebeğiniz zaten açıkınca uyanır demişti ☺️
Gizemm1 41EkimAnnesi henüz doktorumuza sormadım bu konuyu ama herkes öyle söylüyor demekki geceyi kendine bırakmak lazım 😇
41EkimAnnesi Gizemm1 evet arkadasım bebeklerimiz açıktıgında kendini belli ediyor zaten ya agız şapırdatıyor yada aglıyor o yzüden kendisine bırakman senin içinde iyi olur 5 saati aşmayacak şekilde tabiki ☺️
Seda1208 Gizemm1 3 aylık kızım 1 ci aydan sonra hiç karışmadım gece beslenmesine 4 5 saat uyudu hâlâ da öyle karışmıyorum 4 5 saat uyuyunca bence sizde karışmayın artık 🤭
Gizemm1 Seda1208 kıyamıyorum ana yüreği 😂😂 aç kalıyo sanıyorum saat arası uzayınca 😂😂 ama kendi haline bırakıcam artık 🤷🏻♀️
alerjikbebekannesi Gizemm1 ben bebeğimi 1aylıktı gece uyandırmayı bıraktım. Kendisi acıkınca 2 kere kalkıyordu 2ay 15günlüğüz yaklaşık 5gündür gece sadece 1 kere kalkmaya başladı.
Fulyaalinmina Gizemm1 benim bebeğim 2 ay 10 günlük 40 i çıktıktan sonra asla uyandirmadim. Kendi acıkınca uyaniuir 6 saat uyuduğu oluyor doktor elleme dedi açıktigi için emmiyor alışkanlık edinir o şekilde devam eder diye düşünüyorum
Fulyaalinmina Teachermom1 yok hiç merak etmeyin ne kadar fazla uyursa o kadar iyi açıksa uyanır. Gece sindirim sistemi Cook yavaş olduğu için acikmiyordur kolay kolay
Teachermom1 Fulyaalinmina teşekkür ederim canım içim rahatladı 😊 kilo alımı da hep normal çıktı ama insan tedirgin oluyor … burda kendim gibi anneler olduğunu görünce rahatladım
Ezgisu Gizemm1 2 ay 26 günlük oğlum kendisi kalkarsa kalkar yoksa ben kaldirmam acikinca kalkiyo zaten gece 12 1 gibi yatar sabah 6 30 yada 7 30 gibi kalkar maşallah diyelim oğluma
Mco Gizemm1 5 saate kadar tolere edebilirmiş doktorum dedi ama kan şekerinin düşmemesi için mutlaka 5 saat sonra besleyin dedi
Gizemm1 PortakalliKahve benim bebeğim de 2. Ay kontrolünde 860 gram ve 6 cm’ de boyu uzamıştı ama bana az kg almış gibi geldi