Zeynepeymen DilaDeniz içindeki tarifleri kendimde yapıyordum farklk bişey yok ınstagrama tarifleri koyuyorlar orayada bakabılırsınz
Emel_ DilaDeniz benim gibi bu konularda çok da fikriniz yoksa, kafanız karışıksa alın derim. Bana çok emek harcanmış bi kitap gibi geldi. Alın derim.
DilaDeniz Emel_ kafam karışık doğrusu.. sanırım alıcam 😌 çok teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için ☺️💕
Figen DilaDeniz arkadaşım almış içinde çok az tarif vardı internette her yerde var tarifler gereksiz bı para harcamış olursunuz
Zxcvbnm AselinAnnesi ne güzel yazmisiniz elinize dilinize sağlık tecrübesiz bi anneyim yeni tadımlık başlıyoruz yol gösterici olmuş yolunuz
AselinAnnesi Zxcvbnm çok sevindim yardımcı olabildiysem eğer, çok keyifli geçecektir inşAllah rahat olun
Gulsahemir Derinsum merhaba acıkınca yer kitabı nasıl diğerinden farklımı bende bu çocuk aç olanını aldım
Derinsum Gulsahemir canım almadan önce içeriği gönderiyorlar ya aynısı biz ek gıdaya geçiş yapmıştık almadan önce o yüzden acıkınca yer daha iyi gibi çok olmadı zaten alalı