emineunalerenli Kızlar selam benimde kızım 4 ay 16 günlük kırkından sonra bende hiç adet olmadım Doğumdan önce adetim düzenli değildi yine öyle olacak sanıyorum ama herkesin sanırım geç geliyormuş korkuyordum bende 🤭
benim_adim_ebruli Xyz1234 bende 6 aydan sonra oldum az lekeli sonra 2 ay 15 gün geçti aradan dün oldum afedersiniz hayatımda böyle kanama görmedim kıyafet değiştiriyorum sürekli bir günde bir paket ped bitti, ben post açacaktım sizin ki ni gördüm 🤦🏻♀️
ipeku Kizlar benmde 4.ayda geldi. Gecen ay yoktu bu ay geldi yine acaba sutude etkiliyormu bilginiz varmi
dndgl-7 Doğum yapalı 50 gün oldu benim de 12 gündür herhangi bi kanama yoktu bugün lekelenme şeklinde oldu adet kanaması mı yoksa lohusa kanaması mı nasıl anlicam?
Omertugra20 Xyz1234 oglum 3 ay 19 gunluk 2 gun once oldum ama soylenenin aksine yogun olmadim haldir haldir ama direk kan olarak gelmeye basladi ilk adetim bu arada
Seli_m Xyz1234 ben de dün oldum 9 ay olacak nerdeyse, eskisi gibi zaten önceleri de fazla olurdu akıntım, şimdi de öyle
Sedaates16 Xyz1234 ben 40 in çıktı 3 aylık iğne oldum doktor adet olmayabilirsin dedi fakat oldum 1 ay sonra 12 gün sürdü ve yoğundu hamilelikten önce 5 gün olurdum sadece
Akin17 1prensAnnesii doktora gittim ben 1 yaşındayken bebeğim emzirdiğini sürece adet olmayabilirsin dedi ve şuan 14 aylık hala olmadım