Xyz1234 Kizlar doğumdan sonraki ilk adetinizde çok kanamanız oldu mj?? Lohusaligim biteli bir ay oldu adet oldum
duygu00 Xyz1234 bilgim yok üste kalsın bende merak ediyorum ben doğum yapalı beş ay oldu hala adet olmadım
Nilsmoms Benim dogumdan sonra iki ay boyunca kanamam geldi.Üçüncü ayıma da adet gördüm o da bir hafta filan sürdü.
Meraklianneeeeee 5 ay 23 günlük kızım var 13 gün önce adet oldum yeni bitti henüz. 5 ay 10 sonra ilk adetimi geçirdim yani 7 gün sürdü.
Gorkemkc Xyz1234 benim olmuştu lohusayken 2 hafta yaklaşık kanamam sürdü lohusalık bittikten 5 gün sonra adet oldum kanamam yoğundu 28 gün sonra bidaha oldum yine toğundu sonra bidaha oldum normale dönmüştü
Zeyneptoprak Xyz1234 evet oğlumda 3. Ayda oldum ve ilk bibkac adetim çok yoğundu aşırı hemde sonra düzene girdi
benim_adim_ebruli Xyz1234 bende 6 aydan sonra oldum az lekeli sonra 2 ay 15 gün geçti aradan dün oldum afedersiniz hayatımda böyle kanama görmedim kıyafet değiştiriyorum sürekli bir günde bir paket ped bitti, ben post açacaktım sizin ki ni gördüm 🤦🏻♀️
Sedaates16 Xyz1234 ben 40 in çıktı 3 aylık iğne oldum doktor adet olmayabilirsin dedi fakat oldum 1 ay sonra 12 gün sürdü ve yoğundu hamilelikten önce 5 gün olurdum sadece