ilknurcelik ben ilk hamileligimde 2li yaptırdım trizomi riski çıktı ayrıntılı ultrason acil dedi doktorum onu da cektirdik ve bebegimde 1 değil birsürü sorun olduğunu hamileligimin devam edemeyeceğini hatta farkedilmeyerek benim hayatımı riske atacağını söylediler ve hamileligim sonlandirildi. Aylarca ağladım çünkü beklediğim istediğim bi bebekti. Ama arkadaşımın aynı şekilde oldu sonlandirmadi ve doğumda bebeğini kaybetti sutu geldi kolları boş kaldı ve sezeryan doğum yaptı. Onu gördüğümde her işte bi hayır vardır dedim benim erken farkedilmisti. Evet Allahtan gelene hepimiz razıyız bende oyleydim ancak bu kararı vermek o kadar zor ki şunu söylediğinizde emin olun ici aciyacak benim gibi anneler vardir kimseye evladi agir gelmez ancak bu karar istemsiz hamilelikle kürtaj olmayla karıştırmayalım lütfen bi karar vermek zorundasın çeşitli sağlık sorunları olan bebeğin için o an emin olun bana bisey olursa kim bakar diye bile düşünüyorsun bana yaşayamayacağını söyledikleri halde başına gelmeyenin anlamasi imkansiz bi duygu