Erencinarinannesi Seherronya lazımlık almak istiyorum direk bizim klozete oturup enfeksiyon alır diye düşünüyorum klozete benzeyen bir lazımlık alacağım ona hevesleniyor sanırım yine banyoya koyacağım hazır orayı öğrenmişken orada devam etsin diye
Woody Seherronya Bezini açtıkca veya aralarda çişin var mı, geş tuvalete gidelim veya bak lazımlık aldım sana buraya yapabilirsin falan diyebilirsiniz bence. Yumuşak bir geçiş olur☺️
Seherronya Woody doğum işi olmasa deneyecektim ama her an gelebilir bebiş o zaman ilgilenemem süreç yarım kalmasın diye biraz daha bekleme kararı aldım inşallah yaza doğru hallederim :)
BombastikTurta Seherronya masumlar apartmanını izliyormusun Safiyenin Gulbene psikolojik baskisi😂😂 bu arada çok tatlı bir kizin var Allah bağışlasın şaka yapiyorum😇
Erencinarinannesi Seherronya ya demeyin 🤦♀️ Ben yanlış kataloğa mi baktım 😂 inşallah bizim buraya haftaya gelir 😊
Seherronya BombastikTurta izlemez olur muyum ? Hastasıyım onların hele gülbenin hayalleri 😂😂 sağol canım benim allah hepimizinkine sağlıklı güzel ömürler versin inşallah 😍
Kvrckanne Seherronya 18. Aydan sonra başlanabiliyor canım ama hava soğuk yaza doğru daha iyi olur tabi
Seherronya Bg212121zg evet öyleymiş ama biraz bekleyeceğim bu aralar doğum yakın süreç yarım kalmasın :)
Zalimsin Seherronya ay evet bence de çok ilgi ister takip ister bı de 2 yaşi en azından 18. Ayı beklemekte fayda var