Sezenkumsal92 pattisanne sicak suuu elma sirkesi surekli yika hemen akip gidii zaten uzerine de onu kapatan bir renk uygularsin bitti gitti
Furug pattisanne merhaba kizil saci nasil akittiniz ? Bende yyzume yakistrmadim ama daha bugun boyattim 😶 kirmizi acici kullandilar akiyor mu hemen.?
hhanim Sezenkumsal92 sicak sular, beyaz sabunlar, dogal şampuanlar, gunde 50 defa yikamalar yok anacim akmiyor bir turlu ya ustune 2 kez de boyadim kendi rengime (kahverengi) kapanmadi asla. Kullu renklere boyamak kapatir kizili diyolar bi onu denemedim
Sezenkumsal92 hhanim allahala mesele ben defalarca kizil bouamisligim snra siyah boyamaisligim gecenlerde sacimi actim sari yakismadi diye bana gittim kizil cikolata aldim istedigim kizillik olmadi daha yogun kirmiziya yakin istiyorum haaaa bu arada kapaliyim evde acigim ama yinede cok ugrasiyorum sacimla 😭
hhanim Sezenkumsal92 say boyamak bağımlılık yapiyor bazi bayanlarda sanirim bi kac arkadasim da boyle surekli renk degistirirler boyarlar 😢 ben usenirim valla 😂😂😂
Sezenkumsal92 hhanim hiii ayyy İyiki bisi olmamis cnmmmm valla nerden aldin hangi marka ucreti nedir bnde cok sordum kb
hhanim Sezenkumsal92 evet cok sukur 🙏🙏 yok canim estağfirullah benim aldigimin markasi cabelo lisos tu ama simdi baktim 250 300 tl diyo ben cok daha uyguna almistim tam hatırlamıyorum ama en fazla 100 tl dir. Bir suru marka var trendyolda yorumlara bakip en iyi yorumlari olani al bence cunku cok daha uyguna var
pattisanne Sezenkumsal92 hangi renkleri yapabilirim canım misal ben açık kahve tonlarından istiyorum tutar mı acaba
CemreKerem35 pattisanne ben kızıl üstüne açık kahve boyadım direkt koyu çıktı . Açık kahve kapatır ama renk adı gibi açık çıkmaz . Koyu küllü kumral falan da kapatır kızılı
CemreKerem35 Sibel5258 sırf bu yüzden bıraktım kızıl saçi sürekli boya boya kafamda saç kalmadı 🙈 insanı cidden hem maddi hem de saç sağlığı açısından yoran bir renk . 2 haftada bir boyuyordum ilk 3 4 gün çok güzel sonra akıyordu havlu yastık çarşaf her yeri boyuyordu şu an kendi rengini kullanıyorum çok memnunum boşuna eziyet çekmişim diyorum 😅
pattisanne CemreKerem35 çok koyu olmaz değil mi😭 siyaha yakın bir renk olursa çok üzülürüm çok açık bir renk olmasına da gerek yok ama siyahta olmasın istiyorum dediğiniz renge baktım gerçekten çok güzel ama tutar mı acaba. Kusura bakmayın soru sorarak bunalttım ama bu boyayı saçımı akıtma işleminden sonra mi yapicam yoksa kızılın üzerine tutar mı bu boya?
Papatyabeyazi pattisanne saçım ateş kızılıydı gittim mocha kahve aldım boyadım koyu kızıl oldu 😂😂 küllü kumral falan kapatıyormuş kızılı
CemreKerem35 pattisanne koyu olur maalesef açık kahve bende siyaha yakın çıkmıştı kızılın üstüne ama başka türlü evde kendiniz kapatamazsiniz . Ben kızıl saçi kendim kapattıktan 1 2 yıl sonra yine boyamistim ama çocuk olunca kullanmadım kuaförde açtırdım ve bal köpüğü yaptırdım actirdiktan sonra her renk tutar ama bunun için de sağlıklı saç lazım benim zaten hiçbir zaman gür saçlarım olmadı açtıktan sonra da iyice döküldü 3 4 ay sonra kendi rengine boyadım ve kestirdim anca toparladı . Üçüncü bir yol var o da hiç boyamamak ve kendi doğal renginizin gelmesini bekleyip az az da kestirerek komple akmasını sağlamak ve sonra boyatmak seçim sizin saç sagliginiza göre karar size kalmış artık
CemreKerem35 pattisanne bu arada koyu küllü kumral da çok koyu çıkar onu yazmamisim eğer açık istiyorsaniz saçınızı actirmaniz lazım o da evde çok zor saçınız yanabilir işlemi daha önceden yapmadiysaniz ya da renk alacali olur o yüzden işi bilen birisi açmalı saçı
Furug CemreKerem35 ya merhaba benim sacimi kirmizi acici(oriel degl ) boyaya karistirip surduler alttaki renk kendi rengim aktikca turuncu mu olur kendi rengim mi olur ? Uclar koyulasti ama dipler acik bir kirmizi resmen o rahatsiz ediyor akar mi ki? Kullu kumral mi kullu kahveye mi boyamak lazim?aslnda kizillik olan cikolata kahvelere boyuyordum hep
pattisanne CemreKerem35 ben evde daha önce saçımı açtım çokta güzel açıldı fakat ben uzamasını bekleyip öyle actirsam daha iyi olacak sanırım cevabınız için teşekkür ederim ☺️