ilay2020 Sibel5258 ben 10 yıldır falan kızılım🙈 malesef kızılın akmasını önleyecek bir şey bulamadım. Ama seviyorum işte lanet olsun
Sibel5258 ilay2020 kesinlikle bende çok seviyorum çok havalı ve güzel geliyor ama akması insanı mahvediyir
miniktosbagam Sibel5258 ya akmasına bi çözüm ben de bulamadım maalesef. Benim alakasız bir sorum olcak saçımı kızıla boyuyorum ama istediğim ton daha kırmızı bir renk. Hangi boyayı ve numarayı kullanmam gerek bilen varsa çok sevinirim 🙏
Sibel5258 miniktosbagam bende öyle istiyordum en son sacimi açtım sonra kızıl yaptım istediğim sonucu elde ettim ama zamanla alınca iğrenç bir hal aldı gerçekten
_dobraanne_ Sibel5258 Eğer sürekli kızıl kullanma niyetiniz var ise 👩 Kına öneririm hem saçı besliyor,hem onarıyor,hem parlaklık veriyor hem hem bu böyle uzar gider ve kalıcı..🤩
Sibel5258 _dobraanne_ küçükken annem çok.surerdi aslında saçıma kına büyüyünce boya aldı yerini teşekkürler 🤗
Minikkualamm2123 Sibel5258 bende valla saçımı seviyorum her açtığımda eşime senin sulalnde boyle guzel kızıl sacli var mi derim yanı😄😄😄❤
Sibel5258 Minikkualamm2123 hakkınız var yani gerçekten kızıl saça sahip olanlar her zaman benim gözümde bir sıfır öndedir😊
miniktosbagam Sibel5258 ben hiç açmadan kendi saç rengimin üstüne boyadım ama biraz koyu kızıl oldu😁 çok zor renk yaa geri kendi rengime döneyim desem çok zor kızıldan dönmek. En iyisi bi kuaföre gitmek galiba
Snfk Sibel5258 ah keşke. Çokta sevmiştim kızılı ama ilk 1 hafta yorganlar yastıklar hep boyandı kırmızıya 😂
serenittyyy Sibel5258 benim saçım kahve rengi 2 hafta önce kızıl ombre yaptırdım hala akıyor ama azaldı hep aynı havluyu kullanıyorum vede saçımı açtırmadan direk boya uygulandı o yüzden akıyor ama saç rengim hala aynı ilk günki gibi
PumpkinSpice Sibel5258 Bir arkadaşım saçına kına yakıyordu, çok güzel bir kızıl renk oluyordu. Açıktı kendi saç rengi, sizin de açıksa deneyebilirsiniz araştırıp. Hem faydası da vardır saça, doğal bişey sonuçta, boya gibi saçınızı da yıpratmaz
hhanim Sibel5258 keratin bakım yapmıştım saçlarım duz olsun diye, resmen boyayi saçıma mıhladı. 1 senedir yapmadigim sey kalmadi hala akmadi sacimdsn kurtulamadim. Normalde yikadikca akar ya, keratin bakimdan sonra banyoda asla akma yapmadi. Yani uzun sure kullanmayı dusunuyorsaniz keratin bakim yapin derim😅
Sezenkumsal92 hhanim cok sicak su sac akitiyor kesinlikle bn suan aksin diye sicak suyla yikiom akip gidip guzelce aksin istedigim kizila boyayacagim