Sibel5258 miniktosbagam bende öyle istiyordum en son sacimi açtım sonra kızıl yaptım istediğim sonucu elde ettim ama zamanla alınca iğrenç bir hal aldı gerçekten
miniktosbagam Sibel5258 ben hiç açmadan kendi saç rengimin üstüne boyadım ama biraz koyu kızıl oldu😁 çok zor renk yaa geri kendi rengime döneyim desem çok zor kızıldan dönmek. En iyisi bi kuaföre gitmek galiba
Snfk Sibel5258 ah keşke. Çokta sevmiştim kızılı ama ilk 1 hafta yorganlar yastıklar hep boyandı kırmızıya 😂
serenittyyy Sibel5258 benim saçım kahve rengi 2 hafta önce kızıl ombre yaptırdım hala akıyor ama azaldı hep aynı havluyu kullanıyorum vede saçımı açtırmadan direk boya uygulandı o yüzden akıyor ama saç rengim hala aynı ilk günki gibi
PumpkinSpice Sibel5258 Bir arkadaşım saçına kına yakıyordu, çok güzel bir kızıl renk oluyordu. Açıktı kendi saç rengi, sizin de açıksa deneyebilirsiniz araştırıp. Hem faydası da vardır saça, doğal bişey sonuçta, boya gibi saçınızı da yıpratmaz
hhanim Sibel5258 keratin bakım yapmıştım saçlarım duz olsun diye, resmen boyayi saçıma mıhladı. 1 senedir yapmadigim sey kalmadi hala akmadi sacimdsn kurtulamadim. Normalde yikadikca akar ya, keratin bakimdan sonra banyoda asla akma yapmadi. Yani uzun sure kullanmayı dusunuyorsaniz keratin bakim yapin derim😅
Sezenkumsal92 hhanim cok sicak su sac akitiyor kesinlikle bn suan aksin diye sicak suyla yikiom akip gidip guzelce aksin istedigim kizila boyayacagim
Sezenkumsal92 Kizlar bnm gbi surekli sacini boyayan var mi ya ileride kel kalmaktan korkuyirum ama kendimi durduramiyorum
hhanim Sezenkumsal92 yok kendim evde yaptim cok kolay once kendi sampuaniyla yıkıyorsunuz sonra boya gibi tutam tutam surup duzlestiriyorsunuz 2 gun bekliyor sonra tekrar duzlestirip yikiyorsunuz. Videolari da var zaten tabii kokusu cok kotu ilk duzlestirmede camlari iyice acip hava alan bir ortamda yapmak lazim bir de ben hamileymisim yaptigimda bilmiyordum daha🙄🤦♀️
hhanim Sezenkumsal92 sicak sular, beyaz sabunlar, dogal şampuanlar, gunde 50 defa yikamalar yok anacim akmiyor bir turlu ya ustune 2 kez de boyadim kendi rengime (kahverengi) kapanmadi asla. Kullu renklere boyamak kapatir kizili diyolar bi onu denemedim
Sezenkumsal92 hhanim hiii ayyy İyiki bisi olmamis cnmmmm valla nerden aldin hangi marka ucreti nedir bnde cok sordum kb
Sezenkumsal92 pattisanne sicak suuu elma sirkesi surekli yika hemen akip gidii zaten uzerine de onu kapatan bir renk uygularsin bitti gitti
Furug pattisanne merhaba kizil saci nasil akittiniz ? Bende yyzume yakistrmadim ama daha bugun boyattim 😶 kirmizi acici kullandilar akiyor mu hemen.?
Sezenkumsal92 hhanim allahala mesele ben defalarca kizil bouamisligim snra siyah boyamaisligim gecenlerde sacimi actim sari yakismadi diye bana gittim kizil cikolata aldim istedigim kizillik olmadi daha yogun kirmiziya yakin istiyorum haaaa bu arada kapaliyim evde acigim ama yinede cok ugrasiyorum sacimla 😭
hhanim Sezenkumsal92 say boyamak bağımlılık yapiyor bazi bayanlarda sanirim bi kac arkadasim da boyle surekli renk degistirirler boyarlar 😢 ben usenirim valla 😂😂😂
hhanim Sezenkumsal92 evet cok sukur 🙏🙏 yok canim estağfirullah benim aldigimin markasi cabelo lisos tu ama simdi baktim 250 300 tl diyo ben cok daha uyguna almistim tam hatırlamıyorum ama en fazla 100 tl dir. Bir suru marka var trendyolda yorumlara bakip en iyi yorumlari olani al bence cunku cok daha uyguna var
pattisanne Sezenkumsal92 hangi renkleri yapabilirim canım misal ben açık kahve tonlarından istiyorum tutar mı acaba