S_yda Merve_gcl günlük bebeğim emerse ve düzenli sağım yapmazsam az çıkıyor 40-60 arası bazen bebeğim az emiyor ve sağım çok sık yapıyorum 200 cc buluyor gün içinde ve çok kısa zaman da öyle saatlerce beklemene gerek yok. Pompayı tak her işini yaparsın.
Mom727272 Merve_gcl gogsumde tutturamadim bir turlu Bir de bence sutunuz bolsa emzirirken diger memeden akan sutu toplamak icin iyi.
ilay2020 Lidya-t bende almistim bebegim doğduğunda. Birini emerken diğerini sagiyordum. Akan sut boşa gitmiyordu. Ama sonra gogusler terbiye olunca yumuşadı ve sagamadim. Siz Bayadır kullaniyormussunuz. Acaba ben mi takmayı beceremedim ki. Yoksa yumusak göğüslere ise yaramaz mi
Lidya-t Merve_gcl Kişiye göre değişir bu canım. Sütün bolsa çıkar inşallah. Bol bol su tüket yemekle çok etkilemiyor su süt yapıyor.
DilaraMelisa Aşırı kullanışlı elektrikli pompalar sadece can yakıyor 10-15 dkda göğsümü güzelce boşaltıyor kardeşim doğum yapacak ona da direk mochi önerdim geri kalan pompalar can yakıyor maalesef
Nsgl41 CansuveCan nasıl alabilirim özel bi msjlaşma alanı varmı burada yeni üye olduğumdan bilmiyorumda 😊
paamuk Merve_gcl Bende Lansinoh elektrikli var ve bir de mochi cidden mochi elektrikli saha fazla süt çıkarıyordu. Şu an sütüm bitti maalesef ikiside çıkarmıyor. Ama mochi hem zahmetsiz hem daha çok süt çıkardır bende :)
Woody Merve_gcl Elektrikli ile kıyaslanamaz. Zaten fazla sütü toplamak için var. Süt akarken evet iyi. Ancak sağım için yeterli değil
Woody Merve_gcl Süt miktarı ile alakalı aslında. Göğüsler terbiye olmamışken, ilk dönemlerde kurtarıcı olabilirmiş. Ben bilmiyordum. Ancak sonra sadece sabahlaruı göğsüm çok dolmuşken kullanabildim. Onu bekleyene kadar makine ile 50 kez sağarım yani.
busrasilra14 Merve_gcl cok memnun kaldim 🙏 ozellikle zaten o urunu istemistim arayip bulmustuk. İyiki onu almisim