Prensesannsi Osteocare kullananlar günde kaç kez kullanıyosunuz üstünde yetişkinlerde iki kez diyor ama emziren anneler için durum değişir mi doktor yazmış ama kaç kez kullanacağımı söylemedi
BaharBebek34 Prensesannsi günde iki kez alınabiliyor evet, ben ikisini aynı anda alıyorum. Ancak bir de pregnacare kullandığımdan bu ara iki güne bire düşürdüm. İki güne evir hem pregnacre, hem osteocare ikişer tane alıyorum☺️
Admsmyrgktg Prensesannsi bizimde süt alerjimiz olduğu için alıp kullanmak istyorum. sadece bunun içinde doktora gitmek istemedim. Ama alıp kullansam da bir zararı olur mu emin olamadığım içinde alıp kullanamadım. Size çocuk doktoru mu verdi acaba?
Cherryblossom Prensesannsi sabah aksam yemeklerle alıyorum cunku 800mg anca karsılıyor benim ihtiyacımı
Mommy0 Prensesannsi BaharBebek34 Admsmyrgktg Tortilla Admsmyrgktg Prensesannsi Cherryblossom Duygusuz Aselask34 Merhaba , bende bu takviyeyi almaya başladım. Ancak buna başladığımdan beri bebegimin gaz sancilari artti,kakasi eskiden daha suluydu ama suan kivamli ve zor yapiyor. Ilac ile ilgisi olabilir mi? Aranızda bunu kullanip boyle bir problem ile karsilasan oldu mu?
Tortilla Admsmyrgktg kullan canm bızım süt alerji süphesı vardı o sürede verdi ıkı tane kullan dedı kızımın doktoru. Emzırıyorm
Prensesannsi Admsmyrgktg çocuk doktoru yazdı bana kızımda süt alerjisi var günde bi tane alıyordum emin olamadığım için şimdi ikiye çıkarıcam
Admsmyrgktg Tortilla evet bizimde süt alerjimiz var. Aylardır süt ve süt ürünleri tüketmiyorum dişlerim de çok fazla ağrımaya başladı. Bir sıkıntı olmaz sanırım kullandığımda
Prensesannsi Admsmyrgktg olmaz doktor veriyo benim kızımda alerjik diyetteyim resmen açım hiç birşey yiyemiyorum ne yersem. Kabarıyo gibi geliyo baş ağrısından duramıyorum bu ilaç belki işe yarar.
Aselask34 Prensesannsi ben doktorumun tavsiyesi üzerine 2 tane içiyorum canım emziriyorum ve diyetteyim doktorum kalsiyuma fazla ihtiyacın var süt ürünleri tüketemediğin için 2 tane iç dedi
Aselask34 Duygusuz he o şekilde tabiki olur niye olmasınki kır arka arkaya iç 😄kapsül bi hap değil sonuçta bende yutamadığım büyük haplar olduğunda kırıp arka arkaya yuttuğum oldu canım
Duygusuz Aselask34 ne bileyim sorun olur diye korktum süt alerjisi bebegim var günde iki mi alıyorsunuz
Aselask34 Duygusuz o şekilde bi sorun olmaz içebilirsin evet 2 tane içiyorum sabah 1 akşam 1 doktorum 1 tanesi yeterli olmaz dedi çünkü 6 aydır diyetteyim
Duygusuz Aselask34 bende 2 ayı gecti katı diyet yapıyordum ama bu sürede takviye almadım ç alerji Dr u tavsiye eder diye onu bekledim. Şimdi bütün diyeti sil bastan diyetisyene düzenledik et tavuk balık yemiyordum etkiliyor diye onlarıda listeye ekledi Dr kontrolünde tekrar deneyecegiz dedi cok tedirginim