Tortilla Admsmyrgktg kullan canm bızım süt alerji süphesı vardı o sürede verdi ıkı tane kullan dedı kızımın doktoru. Emzırıyorm
Admsmyrgktg Tortilla evet bizimde süt alerjimiz var. Aylardır süt ve süt ürünleri tüketmiyorum dişlerim de çok fazla ağrımaya başladı. Bir sıkıntı olmaz sanırım kullandığımda
Prensesannsi Admsmyrgktg olmaz doktor veriyo benim kızımda alerjik diyetteyim resmen açım hiç birşey yiyemiyorum ne yersem. Kabarıyo gibi geliyo baş ağrısından duramıyorum bu ilaç belki işe yarar.
Mommy0 Prensesannsi BaharBebek34 Admsmyrgktg Tortilla Admsmyrgktg Prensesannsi Cherryblossom Duygusuz Aselask34 Merhaba , bende bu takviyeyi almaya başladım. Ancak buna başladığımdan beri bebegimin gaz sancilari artti,kakasi eskiden daha suluydu ama suan kivamli ve zor yapiyor. Ilac ile ilgisi olabilir mi? Aranızda bunu kullanip boyle bir problem ile karsilasan oldu mu?
Prensesannsi Admsmyrgktg çocuk doktoru yazdı bana kızımda süt alerjisi var günde bi tane alıyordum emin olamadığım için şimdi ikiye çıkarıcam
Cherryblossom Prensesannsi sabah aksam yemeklerle alıyorum cunku 800mg anca karsılıyor benim ihtiyacımı
Aselask34 Prensesannsi ben doktorumun tavsiyesi üzerine 2 tane içiyorum canım emziriyorum ve diyetteyim doktorum kalsiyuma fazla ihtiyacın var süt ürünleri tüketemediğin için 2 tane iç dedi
Aselask34 Duygusuz he o şekilde tabiki olur niye olmasınki kır arka arkaya iç 😄kapsül bi hap değil sonuçta bende yutamadığım büyük haplar olduğunda kırıp arka arkaya yuttuğum oldu canım
Duygusuz Aselask34 ne bileyim sorun olur diye korktum süt alerjisi bebegim var günde iki mi alıyorsunuz
Aselask34 Duygusuz o şekilde bi sorun olmaz içebilirsin evet 2 tane içiyorum sabah 1 akşam 1 doktorum 1 tanesi yeterli olmaz dedi çünkü 6 aydır diyetteyim
Duygusuz Aselask34 bende 2 ayı gecti katı diyet yapıyordum ama bu sürede takviye almadım ç alerji Dr u tavsiye eder diye onu bekledim. Şimdi bütün diyeti sil bastan diyetisyene düzenledik et tavuk balık yemiyordum etkiliyor diye onlarıda listeye ekledi Dr kontrolünde tekrar deneyecegiz dedi cok tedirginim
Cherryblossom Mommy0 bebegınız kac aylık kakası ek gıdadan falan olabılır mı? Ben bırakalı cok oldu sımdı hatırlamıyorum gercı alerjıktı benım bebegım o zamanlar katılasınca sevınıuordum kakası🙏
Mommy0 Cherryblossom 4 aylik. Alerjik. Rengi koyulastigi gibi daha kivamli. Sanki yaparken de zorlanıyor, bundan henüz tam emin olamadım. Gaz mi onu zorluyor, kaka mi bilemiyorum. Bebeginiz nasil simdi 😊 Alerjisi ne durumda 🙏