Egem06 CanselK canım sayende bugün gidip soda ve kiraz sapı çayı aldım 😊denemedim ama inşallah deneyeceğim sabah🤨umarım etki eder 😃
Egem06 CanselK bu arada soda soğuk oluyor ya sallama çayı o şekilde sodanın içine atsak kırmızılaşırmı🙄yani çay yaptığımız gibi (çok soru soruyorum kusura bakma )
CanselK Egem06 canım kesinlikle sallama çay olsun. Aktardan alma. Birde ilk önce azıcık bir kaynar suda demle üstüne soda Koy öyle de 5 dakika kadar kalsın. Öyle kıpkırmızı olmuyor zaten hafif koyulaşıyor ☺️
Egem06 Alyamoms06 bir grup kursak hepimiz birbirimize baka baka zayıflasak 😃bel ki azlederiz bu kilonun gideceği yok🙄😒
vebebek Egem06 😊 bence bir tartılma günü koyun kendinize, ödem, yediklerimiz vs dalgalanma yapabiliyor kiloda, ben fazlq çıkınca sonra canım sıkılıyor vallahi😊
Egem06 Minik_mucizem02nisan kuzum hiç fayda etmedi ama yağını değil ben bildiğin çörek otunu öğütülmüş olarak aktardan aldım sabah kahvaltıdan yarım saat önce 1 çay kaşığı yiyerek ardından su içerek yapıyorum 😃
Elfydr Egem06 emzirme destekli diyete başladım. Cok da başarılı gidiyor. Sezeryan göbeğimde büyük ölçüde küçülme var . Bol su yürüyüş yapıyorum. Hedef yaza kadar 53-50 insallah 🤲
Egem06 Elfydr yürüyüşü nasıl yapıyorsun canım evde spor gibimi yoksa dışarıda yürümek mi çocuğu kime bırakıyırsun🤦♀️
Beyaban Elfydr bende emziriyorum ve yediklerime dikkat etmeye calisiyorum siz emzirme destekli diyette neler yapiyorsunuz ?
Elfydr Egem06 beni en büyük sıkıntım tatlıydı şuan bile krize giriyorum resmen ama 1-2 ay dayanacagim. Zor ama imkansız değil. Yemek değil abur cubur kilo yapıyor