Gozdedogan Nurahyu sürekli olmuyordu bizde ama dediğin gibi gündüzde gecede ıkınıyordu yapamadığı için tuvaletini ağlıyordu.
Nurahyu Gozdedogan o kadar garip dönem yaşıyorum ki eşimde yanimda degil inşallah doktorluk ameliyatlik bisey cikmaz ya
16102018 Nurahyu hiç bisey olmaz 4 Aylık olmuş ben bir buxuk aylıkken çok ikiniyirdu verdim bi cay kaşığı çok rahat yaptı sonra ardından ilik su vermiştim
Nurahyu 16102018 1 cay kaşığı yag 1 cay kaşığı ilik su mu vereyim deneyim o zaman. Ne zaman veriyim peki ıkınmaya başlayınca mi yoksa yatarken falan mi. Bide 1 kere versem.yeterli olur mu yada her ikindiginda cok zorlanirsa mi vereyim
16102018 Nurahyu aynen öyle yapın. Eger devamlı ıkinma halindeyse su an da verebilirsiniz. Ikindigi zaman da verebilirsiniz bi sure sonra yapar rahatlar inşallah
KahramanAnne Alisaaaaa acaba nasıl sürüyorsunuz yüzeysel mi yoksa içine doğru mu yüzeysel içindeki çatlağa nasıl fayda edecek ki
Alisaaaaa KahramanAnne yüzeysel değil yani yüzeysel sürdükten sonra kulak çubuğu ile içine doğru kremi ittiriyorum aksi takdirde içerdeki çatlak iyileşmez kısır döngüye girer çatlağın durumu. Makatı kremledikren sonra o karışımı hafiften makattan içeriye doğru ittirin
KahramanAnne 1ipekgibi- Sabah akşam iki kere az az sürün dedi bazıları yüzeysel diyor ama yüzeysel içerdeki çatkağa nasıl etki edecek ki. Baş ağırısınız ilk kez duydum şaşkınlık içindeyim 😔
1ipekgibi- KahramanAnne ya özür dilerim ben krem ismini yanlış okumuşum başı aynı şimdi yanlış bilgi vermiş oldum .özür dilerim aman yanlış olmasın
1ipekgibi- KahramanAnne benim krem farklı karıştırdım kusura bakma şimdi okudum kremimin ismini özür diliyorum 🙏