nickimikili Busranehirmila yani ne kadar tavsiye etsem az kendisini bizde hastaneye götürmüyoruz dediğiniz gibi. Alerji testini kliniğinde yapıyor hemşiresiyle beraber oldukça temiz hoş bir kliniği var kan testi isterse alt katta laboratuvar var o laboratuvarda çalışan hemşireler bebekten kan almada deneyimli. On kere kan aldırmışızdır heryerde herhalde bu alerjiydi sarılıktı meselelerine gerçekten neler çektik kan aldırırken ama orada inanılmaz basitti şak diye bitip gitti şimdi 9. Ay tahlillerinide orda aldıracağım kan tekrar psikolojik strese boğulmak istemiyorum çünkü 😅 yani size şöyle diyeyim gezdik gördük elli tane doktor kimse çözemedi hasan bey çözdü adam tek tek anlatıyor ne istersen sor dinliyor saatlerce istediğin zaman yaz ara hemen cevaplar hiç üzmez. Sonuçta tıp fakültesinde dekanlık yapmış bir çocuk alerji uzmanı bu izmiri geçin türkiyede başka alerji uzmanı dekan mı var 😅
Busranehirmila nickimikili doğru söylüyorsunuz gerçekten benim de içime sindi sizin anlatımlarınızdan ☺️ Bizde kendisine gideriz test için öyle görünüyor eşime de söyledim. Kan aldırma olayı cidden çok sıkıntı bizde orda aldıralım bari 😂
tgba17 nickimikili merhaba konunun üzerinden baya geçmiş ama Hasan bey hakkında yazınca sormak istedim. Hasan bey alerji deri testini hemşiresi yapıp koluna falan hemşiresi bakıp kağıda yazıp alerjilerini Hasan beye verip o mu değerlendiriyor yoksa Hasan bey kendi bakıyor mu koluna kabarikligina test yapilinca
Balsevgi dontsleppyunhappy merhaba hangi doktora gitmiştiniz acaba? Bebeğinix kaç aylık? Ben arayıp fiyat sormuştum koça 710 TL dediler sadece muyane için
dontsleppyunhappy Balsevgi prof, dr cansın saçkesen. Valla geçen ay gittim 350ydi canım, şok oldum. Sizden hangi doktor için istedi o kadar para. Bilelimde ona gitmeyelim. Ötesimi var, bu doktor profesör benim bebeğim 5 buçuk aylık şimdi.
Balsevgi dontsleppyunhappy ben telefonda sormuştum cansın hanım için 710 TL dediler geçen hafta 🤒 bende vazgeçtim gitmekten
dontsleppyunhappy Balsevgi canım şimdi aradım, 330 tl, hatta randevu aldım, çok şaşırdım açıkcası, sigortanız yok ondan mı. Size nasıl böyle bir ücret söylediler hayret ettim.
Balsevgi dontsleppyunhappy bende tekrar aradım sgksız özel sigorta ücretini paylaşmışlar. Sgklı 330muş randevu aldım bende teşekkürler
Gulcyln nickimikili merhaba siz mi yaptirdiniz acaba o doktora alerji testini ne kadar ucret odediniz acaba muayene test falan toplam ?
nickimikili Gulcyln 500 lira muayene 150 lira deri testi için ödedik yanılmıyorsam ayrıca laboratuvarada 200 ödemiştik kan testine
Knglsn Busranehirmila prof. nevin uzunere yaptırmıştık.biz yama için 850 deri için 900 verdik.550 tlsi muayene ücretiydi.
dontsleppyunhappy Balsevgi iyi sevindim canım, ben 2 kere gittim cansın hanıma, cok memnunum, çok iyi bir doktor.
Balsevgi dontsleppyunhappy bende gittim bugün gerçekten tatlı bir kadın sevdim ☺️ 4 aylıkken ek gıdaya başlayalım dedi sizde de mi öyle oldu