-erCansu- Gzmakman benim oğlum bembeyaz dogdu 40ı cikana kadar karardı kapkara bisidi 2 aylık oldu smdi bembeyaz sarardi cocuk😂
armin-arya38 -erCansu- merhaba ya benim bebegimde beyaz dogdu sonra 2 gun icinde karadi anne sutu sariligi var dediler suana kadar hep esmerdi 48 gunluguz hala esmer sarilik gecti ama esmerlik kaldi cok uzgunum rengi acar mi kara kiz diye sevmelerine sinir oluyorum
Yakamoz Benim bebeğim de ayni boyle oldu. Bir de ne eşimin ne de benim tarafımda bir tane bile esmer yok herkes pamuk gibi😂 simdi 6 bucuk aylik ve bebeğim de pamuk gibi bembeyaz oldu. Araya zaman girerek gorenler ayni cocuk olamaz diye espri falan yaptilar 😂😂
deletedmom2200 zumratugba kuzum valla fotoğraf yükleme özelliği olsa da yüklesem gülmekten ölürsün yani şuan tam tersi bir bebek benim gözlerim mavi bana benzedi ilk doğduğu gün mavi gibiydi sonra siyahlaştı babası esmer sayılır gözleri siyah , şimdi 6 aylık olmak üzere ve masmaviş bembeyaz bir beybi oldu 😄😄😄
ElifAlya Kizim dogdugunda kasi saci simsiyahti bugday tenliydi. Simdi ise saclar acik kahve teni de pamuk gibi bembeyaz. Bende cok beyazim baba beyaza yakin bugday tenli. 😊
sanikosan Gzmakman bizim karayken beyaza döndü. Vücuttaki ödem falan gidince kan deveranı da normale dönünce çocuk kendine geldi 😂
Derinsum Gzmakman benim kızım şuan 6 ay 12 günlük bembeyaz di dogumhanede herkes çok güzel kızın var bembeyaz teni dediler şuan vücudu beyaz ama kumral saçları
Htcomerasafyuce Gzmakman benm ku,umda esmer dogdu kipkirmiziydi ben acik esmerim koyu degil Babamiz sarisin kumral tarzi biraz simdi sarisina donmeye başladı 3 bucuk aylik gunes vurunca saclaein sariligi daha cok çıkıyor ortaya ☺
Minnakkk Zeynoloji baya Baya açıldı ama esmer bi kız olacak belli 🥰 görenler beyazlamış desede yanına başka bir benek geldıgınde kapkara doyebılıyoruz 😀
Minnakkk Zeynoloji eskiye göre açıldı ama hala esmer 😀 çünkü eski fotoğraflarına bakıyorum da baya kömür gibiymiş 😂😂😂
Hmerves Benim bebeğim de baya esmer. İlk oğlum kar gibi bu oğlum esmer olunca bi garipsiyorum. Biraz olsun açılsın isterim açıkçası. Ben esmerim bana çekmiş..
Muarslan Hmerves merhaba, yanlız değilmişim, benim de büyük oğlum kar gibi, 2. Baya esmer, bana da çok garip geldi bu durum birbirinden tamamen farklı 2 çocuk 😀 Bebeğim 10 aylık oldu daha değişmez sanırım.
Grkemyktas Gzmakman Benin bebeğim hastanede ilk gün beyazdı sonra esmer oldu inanırmışım bıyıkları bile var 🤣🤣🤣🤣
armin-arya38 Grkemyktas suan esmer mi benim bebegimde ilk gun beyazdi iki gun sonra esmerlesti sarilikta vardi 53 gunluk ama hala esmer canim sıkılıyor