deletedmom2200 Gzmakman bizimki doğunca kaşı kara gözü kara derler ya öyle bir şeydi büyümüşte küçülmüş gibiydi çok komik bir tipi vardı dobloyu sattın mı enişte diye dalga geçiyorduk 😂 şuan bembeyaz maviş ve sarı saçlı 🤔 sanmıyorum daha da değişmez heralde
zumratugba deletedmom2200 😂 bnm kız da kabak arkada var saçı biraz dede diyolar göz rengi siyahtan maviye dönmesi çok zor değil mi ? Lacivert olmasın bnm kızn da gözü siyah ama bizm değil açık renk böle kalır mı acaba 2 aylığız cnm
zumratugba Gzmakman açılır cnm sarılık olmuş diyorsun bnm bebek te öleydi ki ben de eşim de bembeyaz tenimiz 3-4 aylıkken açılma olur diye düşünüyorum sarılık geçse bile deriden atılması uzun sürüyo
deletedmom2200 zumratugba kuzum valla fotoğraf yükleme özelliği olsa da yüklesem gülmekten ölürsün yani şuan tam tersi bir bebek benim gözlerim mavi bana benzedi ilk doğduğu gün mavi gibiydi sonra siyahlaştı babası esmer sayılır gözleri siyah , şimdi 6 aylık olmak üzere ve masmaviş bembeyaz bir beybi oldu 😄😄😄
DefneRana3881 Gzmakman bizde de tam tersi kapkara bi bebek doğdu şimdi bembeyaz bi bebeğim var ben beyazım babası beyaz doğduğunda kabul edememiştim kesin karıştı demiştim 😊😊
Saliha0540 Gzmakman ya sanirim herkes ayni durumda benimde dogdugunda bembeyazdi simdi 75 günlüğüz elleri ayaklari bembeyaz yuzu vucudu bugday tenli.ama elbiseden elbiseye de degisiyor beyaz giydiginde yine beyaz ama gri giysin kapkara oluyor😂
Sibel06 Saliha0540 merhaba son durumunuz nedir acaba benim oglumunda elleri ayaklari beyaz ten rengi kumral 4 ayligiz
Brglbray Zencilerin bebekleri de beyaz doğar sonradan asıl ten rengine kavuşur😊 sanırım esmer olacak bebeğiniz😊
-erCansu- Gzmakman benim oğlum bembeyaz dogdu 40ı cikana kadar karardı kapkara bisidi 2 aylık oldu smdi bembeyaz sarardi cocuk😂
armin-arya38 -erCansu- merhaba ya benim bebegimde beyaz dogdu sonra 2 gun icinde karadi anne sutu sariligi var dediler suana kadar hep esmerdi 48 gunluguz hala esmer sarilik gecti ama esmerlik kaldi cok uzgunum rengi acar mi kara kiz diye sevmelerine sinir oluyorum
Yakamoz Benim bebeğim de ayni boyle oldu. Bir de ne eşimin ne de benim tarafımda bir tane bile esmer yok herkes pamuk gibi😂 simdi 6 bucuk aylik ve bebeğim de pamuk gibi bembeyaz oldu. Araya zaman girerek gorenler ayni cocuk olamaz diye espri falan yaptilar 😂😂
ElifAlya Kizim dogdugunda kasi saci simsiyahti bugday tenliydi. Simdi ise saclar acik kahve teni de pamuk gibi bembeyaz. Bende cok beyazim baba beyaza yakin bugday tenli. 😊
sanikosan Gzmakman bizim karayken beyaza döndü. Vücuttaki ödem falan gidince kan deveranı da normale dönünce çocuk kendine geldi 😂
Derinsum Gzmakman benim kızım şuan 6 ay 12 günlük bembeyaz di dogumhanede herkes çok güzel kızın var bembeyaz teni dediler şuan vücudu beyaz ama kumral saçları
Htcomerasafyuce Gzmakman benm ku,umda esmer dogdu kipkirmiziydi ben acik esmerim koyu degil Babamiz sarisin kumral tarzi biraz simdi sarisina donmeye başladı 3 bucuk aylik gunes vurunca saclaein sariligi daha cok çıkıyor ortaya ☺
Minnakkk Zeynoloji baya Baya açıldı ama esmer bi kız olacak belli 🥰 görenler beyazlamış desede yanına başka bir benek geldıgınde kapkara doyebılıyoruz 😀