mom-11 TospikOglusum bende kısa bi süre kullandim cunku oğlum cok kötü ağlama krizine giriyordu disler hala cok zorluyor yavrumu. Uzun süre olmasada acısını hafifletiyordu
TospikOglusum Hatce1344zm cnm yazdığın jeli şimdi bizim doktitumuzda eşime söylemis günde 4kez calpolla birlikte demiş sen nasıl verdin peki
Eternity TospikOglusum Naneli gibi geliyor ama aslında içindeki papatya özüdür, elektrik çiçeği de denir, değdiği yeri süreli uyuşturuyor
TospikOglusum Eternity hepsini aynı anda mi kullandın yani ay benim kafa yorgunluktan gitti 🙈eşim şuan olmasa bitmiştim resmen
Eternity TospikOglusum Yemeden ve uyumadan önce dönüşümlü sürerdim. Karanfil yağı karışımını sınırlı sürdüm sadece, diğer calgeli istediğin kadar sürebilirsin. Bir de geceleri çok ağrısı oluyorsa ibuprofen içeren bir şurup vermenizi öneririm
Minikprenseselo TospikOglusum bn kehribar kolye aldm dis donemi gzl gecti 3 tane cikardi cok sukur sadece 1 gece huzurszlgu oldu
TospikOglusum Minikprenseselo kehribarı biliyrm çok soyleniyoda nerden aldınız okadar çok satan site varki ve fiyatlar birbiriyle alakasız ki görünüşte hepsi aynı ondan guvenemedim
Woody TospikOglusum Amerika Pediatri Derneği önermiyormuş. Zaten içinde muhtemelen anestezik maddeler var. Bir konu açmıştım bakabilirsiniz. Zeytinyagı karanfil ikilisine devam.
Minikprenseselo TospikOglusum instagrmdan kehribar sepeti var canm arkdsmda aldi bnxe aldm cok faydasinida gordm bilekligiyle kolyesi 180 liraydi yanls hatrlamiyosam
ZyNpYigit TospikOglusum ben huysz oldumu disten.kaynakli 1 kte sabh 1 kre yatmadn.kullniom raht oluo szde oyle yapqblirsnz eline pirasa yda yesilaoganda vteblirsnz ii geliyor diolar ama bn denemedim.hic dis kasiycini 5 dk.felan dondrucda yada buzlkta bekletp vreblirsnz oda soguk.ii grlir
Eceannee TospikOglusum 10 adet karanfili iyice dövdüm ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ile karıştırdım bir gün oda sıcaklığında beklet ve sonra buzdolabına kaldir ben faydasını gördüm.. caljelde kullandım etkili ama uyuşturucu etkisi olduğu için içinde karanfili yaptım
TospikOglusum Eceannee bazi annelerde yaptığın karışımı hemen dolaba koy dedi ama size bu karışımı kim.onerdi acaba?yeni basladim sayılır ek.gidaya 9gun oluyo daha karanfilin zararı olmaz dimi
BalYapanSinek TospikOglusum yok aslında naneli değil calpole benziyo tadı ama sürünce ferahlatıyor baya hoş bişey. Önce ben kendim baktım tadına sonra sürdüm kızıma.
fistikcisahap TospikOglusum nurse al dentinoks al tetagil kullan ya da en iyisi hiç kullanma inan bir faydası olmuyor bir saatten sonra ve zararlı diye doktorumuz yeni söyledi ama ben kaç Aydır veriyordum tamamen evdekileri de attım
Mom9 TospikOglusum karanfili sormuştum ona olur dedi. Canım ben bi tek azılarda zorlandım onun dışındaki dişlerde çok sıkıntı olmadı ama azılar fena zorladı
TospikOglusum Milamoms bunuda yazan çok olmuş kendim.alabilir miyim doktor yazanadn yani birde nasıl kullaniliyo?
limonlukarpuzzz TospikOglusum hep bunu kullandim birde disliklerini dondurucuda soğutup veriyordum eline oda iyi geliyordu. Doktorumuz diş jellerinden korkuttu bizi fazlasiyla