Mom9 TospikOglusum bende nurse harveysin bi jeli vardı calgeldi sanırım. İki gün sürdüm ama kızım emip yutuyodu hiç işe yaramadı. Bunuda annem söylemişti küçükken bana yaparmış. Doktora da sordum en sağlıklısı ve etkilisi dedi. Zaten jeli doktordan habersiz almıştım çünkü önermiyo jelleri
TospikOglusum Mom9 sizin bana soylediginizi mi.oneriyo doktor doğru anladım dimi canm?bide bütün dişler mi böyle oluyo çıkmadan önce çok zormuş ya😔😔
TospikOglusum Minikprenseselo yemin edrim havucuda atiyo bı kaç kez ağzına aldı,bende sokusturdum ama yok bikez daha vermeyi denemiştim alıp atti🙈benim oğlan galiba doğal şeyleri sevmiycek😔ya herkes nasıl yaptı ,hep mi her bebek mi böyle çok zormuş
BalYapanSinek Ben calgel kullanıyorum doktor önerisiyle. Memnunum. Tadı da pek güzel ferah ferah 😂 iyi geldi kızıma.
TospikOglusum BalYapanSinek naneli mi tadı öyle dendi ama bana🙄bide nasıl nekadar suruyosun canm?hep mi kullandin peki
limonlukarpuzzz TospikOglusum diş jeli kullanmadim doktorumiuz önermedi onun yerine soğai rendeleyip suyunu diş etlerine sürmemi söyledi çok işimize yaradi.
Mom9 TospikOglusum karanfili sormuştum ona olur dedi. Canım ben bi tek azılarda zorlandım onun dışındaki dişlerde çok sıkıntı olmadı ama azılar fena zorladı
limonlukarpuzzz TospikOglusum hep bunu kullandim birde disliklerini dondurucuda soğutup veriyordum eline oda iyi geliyordu. Doktorumuz diş jellerinden korkuttu bizi fazlasiyla
Eternity TospikOglusum Naneli gibi geliyor ama aslında içindeki papatya özüdür, elektrik çiçeği de denir, değdiği yeri süreli uyuşturuyor
BalYapanSinek TospikOglusum yok aslında naneli değil calpole benziyo tadı ama sürünce ferahlatıyor baya hoş bişey. Önce ben kendim baktım tadına sonra sürdüm kızıma.
TospikOglusum Eternity hepsini aynı anda mi kullandın yani ay benim kafa yorgunluktan gitti 🙈eşim şuan olmasa bitmiştim resmen
Minikprenseselo TospikOglusum bn kehribar kolye aldm dis donemi gzl gecti 3 tane cikardi cok sukur sadece 1 gece huzurszlgu oldu
mom-11 TospikOglusum bende kısa bi süre kullandim cunku oğlum cok kötü ağlama krizine giriyordu disler hala cok zorluyor yavrumu. Uzun süre olmasada acısını hafifletiyordu
TospikOglusum Hatce1344zm cnm yazdığın jeli şimdi bizim doktitumuzda eşime söylemis günde 4kez calpolla birlikte demiş sen nasıl verdin peki
Eternity TospikOglusum Yemeden ve uyumadan önce dönüşümlü sürerdim. Karanfil yağı karışımını sınırlı sürdüm sadece, diğer calgeli istediğin kadar sürebilirsin. Bir de geceleri çok ağrısı oluyorsa ibuprofen içeren bir şurup vermenizi öneririm
TospikOglusum Minikprenseselo kehribarı biliyrm çok soyleniyoda nerden aldınız okadar çok satan site varki ve fiyatlar birbiriyle alakasız ki görünüşte hepsi aynı ondan guvenemedim
Woody TospikOglusum Amerika Pediatri Derneği önermiyormuş. Zaten içinde muhtemelen anestezik maddeler var. Bir konu açmıştım bakabilirsiniz. Zeytinyagı karanfil ikilisine devam.
Minikprenseselo TospikOglusum instagrmdan kehribar sepeti var canm arkdsmda aldi bnxe aldm cok faydasinida gordm bilekligiyle kolyesi 180 liraydi yanls hatrlamiyosam