Mom62636362 Mom091 farklı bakış açısı ile yazmış, o da mantıklı gerçi, amaan hayırlı olsunlar da isterse 10 tane olsun 😂
Mom091 Mom62636362 aynen öyle. Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben beş çocuk isterim yeaaa diyordum ta ki kızım doğana kadar. Çok zormuş yeaa tek çocuk candır diyorum şimdi😁😁
Mom091 Mom091 beş dakika çocuğuma bakmamış gelmiş bana aaa kardeşsiz olmaz diyor. Ulan psikoloğom bozuldu benim yürüyün gidin😁😁
Hohomoromu Mom091 açıklamasını yaptım sizin dusundugnz gibi değil tek çocuğu yok saymak değil tek çocukla çok çocuğun bir olmadigi anlamında 😊
Seherronya Mom62636362 aman aman sen dur şimdilik canım 2 bebe yeter sana :) Üçüncüyü 2 sene sonra düşün 😂😂
Egemenin_Annesi Seherronya yandasci kari 😂😂 en az 2-3 sene sonra düsünüyoruz kanka Egemen sayesinde sagolsun bezdirdi bizi Yigidim 😂😂
Seherronya Egemenin_Annesi büyüdükçe zorlaşıyo sanki ya ronyada bu aralar çok huysuz iştahsız 2 yaş sendromuna erken mi girdi acaba 😂😂
Egemenin_Annesi Seherronya kac aylik ronya kus 😍 eee dedim ben sana yapma etme ikinciyi diye ama sakalim yok 😂😂😂