Mom091 Egemenin_Annesi ikinci yok mu? Diye soruyorlar. Var olmasın diye kocamdan kaçıyorum diyemiyorum be aretim…
Mom62636362 Hohomoromu anladım canım, tabii bakış açısı, çok çocuklu olanların tek çocuk gibi bir seçeneği olmadığı için ilk etapta öyle düşündürüyor doğal olarak. Ama tabi sizin söylemekteki amacınız da gayet makul
Mom62636362 Mom091 farklı bakış açısı ile yazmış, o da mantıklı gerçi, amaan hayırlı olsunlar da isterse 10 tane olsun 😂
Mom091 Mom62636362 aynen öyle. Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben beş çocuk isterim yeaaa diyordum ta ki kızım doğana kadar. Çok zormuş yeaa tek çocuk candır diyorum şimdi😁😁
Mom091 Mom091 beş dakika çocuğuma bakmamış gelmiş bana aaa kardeşsiz olmaz diyor. Ulan psikoloğom bozuldu benim yürüyün gidin😁😁
Hohomoromu Mom091 açıklamasını yaptım sizin dusundugnz gibi değil tek çocuğu yok saymak değil tek çocukla çok çocuğun bir olmadigi anlamında 😊
Seherronya Mom62636362 aman aman sen dur şimdilik canım 2 bebe yeter sana :) Üçüncüyü 2 sene sonra düşün 😂😂
Egemenin_Annesi Seherronya yandasci kari 😂😂 en az 2-3 sene sonra düsünüyoruz kanka Egemen sayesinde sagolsun bezdirdi bizi Yigidim 😂😂