kahvekokusuu RasayiAA 3 alisveris yaptim bi tanesi cok iyiydi 3 sene oldu halen giyiyorum biri aşırı küçüktü biride bildigin pazar mali gibiydi sansa yani babtina ne cikarsa
emhmen_u RasayiAA kaliteli değil kalıpları dar evde giymek için bir defa eşofman takımı almıştım çok geç geldi kumaşı kalitesiz fiyatı uygun olduğu için hani derler ya iç güveysinden hallice 😀
_Zeynep_bebek RasayiAA ciddi misin ya 😂😂arkadaşıma sordum güzel bn aldım dedi ama bn almadım eşim gücenemdı bı uygun dıye 😂arkadaşım bnı geçiştirmiş olabılır bak aklıma bu geldi
RasayiAA _Zeynep_bebek olabilir. Belkide işini gördü öyle dedi. Ama burda herkse bir darbe atmış tafisa 😂 almamakla iyi yapmşsn az daha bnde gidiyor dum gümbürtüye. 😁 😁
esmaa599 RasayiAA canım ben bir kaç yıl önce alışveriş yaptım.Aldigim ürünün bedeni yanlış geldi.Degisim istedim.Bu seferde desen başka geldi.Kumaş falan da kötü.Tavsiye etmem yani
Derya_nil RasayiAA evet aynısı gelen üründe benzerlik konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım şahsen. Zaten değişimi falan da mevcut
MerveDerki Deletedmom63 bende senin gibi eşofman takımı aldım 85 liraya kitlemişler bana sonra 25 liraya düşmüş çok kötü kumaşı 😀
Deletedmom63 MerveDerki Evet ya birde paçası sıkmalı olanlardan aldım uzanıp kalkıyorum oturup kalkıyorum dizime kadar çıkıyor deli oluyorum o lafar pişmanım ki aldığıma
MerveDerki Deletedmom63 benimkide öyle paçaları lastikli kumaş o kadar kötüki evde ne kadar toz varsa hepsi benim üstümde 😂