Prensesannesii34_ RasayiAA birdahaki internetten giyecek almayacağım ders oldu . Modanisadan ayakkabı filan aldım çok güzeldi bilindik sitelerden almak daha iyi
RasayiAA Prensesannesii34_ evet bende bilindik yerlerden sipariş veririm genelde ama bunun fiyatları çok uygundu iyiki sormuşum buraya.
Deletedmom63 RasayiAA kesinlikle öyle ya bide 20 euro verdim 180 TL ediyor yazık oldu bidaha da asla almam
MerveDerki RasayiAA sorma valla yaa 😂🙄 o kadar da beğendimki alırken göründüğü gibi gelir sandım tabi 🤷🏻♀️
kahvekokusuu RasayiAA 3 alisveris yaptim bi tanesi cok iyiydi 3 sene oldu halen giyiyorum biri aşırı küçüktü biride bildigin pazar mali gibiydi sansa yani babtina ne cikarsa
emhmen_u RasayiAA kaliteli değil kalıpları dar evde giymek için bir defa eşofman takımı almıştım çok geç geldi kumaşı kalitesiz fiyatı uygun olduğu için hani derler ya iç güveysinden hallice 😀
_Zeynep_bebek RasayiAA ciddi misin ya 😂😂arkadaşıma sordum güzel bn aldım dedi ama bn almadım eşim gücenemdı bı uygun dıye 😂arkadaşım bnı geçiştirmiş olabılır bak aklıma bu geldi
RasayiAA _Zeynep_bebek olabilir. Belkide işini gördü öyle dedi. Ama burda herkse bir darbe atmış tafisa 😂 almamakla iyi yapmşsn az daha bnde gidiyor dum gümbürtüye. 😁 😁