Nilefe RasayiAA canım sen bilirsin ama parana yazık olur mesela xl olan beden sndaa s beden gibi geliyor kalıpları küçük kumaşları kötü
MerveDerki RasayiAA ben yaptım canım 85 liraya eşofman takımı aldım 20 liralık eşofman takımı geldi 😂 kumaşı falan çok kötüydü yani
Derya_nil RasayiAA evet aynısı gelen üründe benzerlik konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım şahsen. Zaten değişimi falan da mevcut
RasayiAA Mirac_momm evet ya foto da çok iyi duruyor. Fiyat sa 20 25 30 hep. Ucuz etin yahnisi yenmez miş işde. 😁 😁
RasayiAA Burakselim45 böyle böyle nereye kadar para kazanacaklar sa bikere sipariş veren bidaha vermez böyle olur sa
MerveDerki RasayiAA hadi yaa 🙄 ay hiç bakmadım yakında bildirimde gelip duruyo ama o eşofman takımından sonra hiç girmek istemedim 😂 bak salladım tuttu gördünmü kitlemişler bana 85 liraya 😂
RasayiAA Deletedmom14 hiç sorma ya. Güzel güzel foto lar da. 15 tlil peluş ceket bile var dı ama tükenmiş o. 😂 Alırdım sırf denemek için bile denk gelseydi 😂
Prensesannesii34_ RasayiAA geçen geldi ürünler çok pişmanım gelmesine ürünler geliyor sıkıntı yok ama mallarıı berbat kırışan içi belli eden adi kumaşlardan eşim sofrabezi mi aldın dedi ,keşke o kadar olsaydı malları
RasayiAA Prensesannesii34_ kötü olmuş ya insan üzülür tabi o paraya başka biyerde giyilwbilecek kıyafetler alınabilrdi ama nerden bilinecek işde.
MerveDerki RasayiAA sorma valla yaa 😂🙄 o kadar da beğendimki alırken göründüğü gibi gelir sandım tabi 🤷🏻♀️
Prensesannesii34_ RasayiAA birdahaki internetten giyecek almayacağım ders oldu . Modanisadan ayakkabı filan aldım çok güzeldi bilindik sitelerden almak daha iyi