RasayiAA Prenses_s bende kararsız kaldım ürünlerin normal fiyatına göre çok çok uygun bir bit yeniğimi var acaba dedm bnde. 😁
Lidya-t Çok ucuz olan şeylerin eminim kalitesi de düşüktür. Ben görsellerini beğenmedim ince ve kalitesiz duruyor. Millet 100 tl ye satarken onlar15 tl ye satıyor.
Derya_nil RasayiAA bi kaç kez alışveriş yaptım ordan aman aman kalitede değil tabi ama kullanışsız da, değil.. Fiyat performans ürünü desek yeridir
Mirac_momm RasayiAA fotoğraf da çok iyi duruyor geliyor ki bı arkadaşın dediği gibi sofra bezi gibi 😄🤷
RasayiAA Mirac_momm evet ya foto da çok iyi duruyor. Fiyat sa 20 25 30 hep. Ucuz etin yahnisi yenmez miş işde. 😁 😁
Yvzasmn RasayiAA hiç tavsiye etmem bende oradan aldım para verdim diye mecbur bikaç kere giyip kaldırdım gitti 135 TL🙄 düğmeleri dikişleri kumaşı çok kalitesiz.
Burakselim45 RasayiAA ucuz ve kalitesiz hemde baya kalitesiz kumaslari kotu bi yikamada mahvoluyorlar tecrube edindim canm 😔
RasayiAA Burakselim45 böyle böyle nereye kadar para kazanacaklar sa bikere sipariş veren bidaha vermez böyle olur sa
Nilefe RasayiAA canım sen bilirsin ama parana yazık olur mesela xl olan beden sndaa s beden gibi geliyor kalıpları küçük kumaşları kötü
MerveDerki RasayiAA ben yaptım canım 85 liraya eşofman takımı aldım 20 liralık eşofman takımı geldi 😂 kumaşı falan çok kötüydü yani
Derya_nil RasayiAA evet aynısı gelen üründe benzerlik konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım şahsen. Zaten değişimi falan da mevcut
MerveDerki RasayiAA hadi yaa 🙄 ay hiç bakmadım yakında bildirimde gelip duruyo ama o eşofman takımından sonra hiç girmek istemedim 😂 bak salladım tuttu gördünmü kitlemişler bana 85 liraya 😂