Esra_Deniz Seyitinannesi teşekkür ederim ☺️ Bu videoda modelin sıralamasını verdiği için rahatlıkla yapabilirsiniz.
Esra_Deniz Rules büyüyünce kullanır hiç problem değil. Ben 50×50 yaptım sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Çabuk biter başlarsanız. Eminim sizde yaparsınız ☺️☺️
saybars Minnossareannesi Maşallah rengi çok güzel💜Tv battaniyesi olarakta güzel oluyor. Bir ara hızımı alamayıp ondan da örmüştüm😅
Haleediz01 Rules ben mavi tonlarında renklisi vardı ondan yaptım birde koyu sarı yaptım ama tabi tek battaniye değil ben kundakta yaptım çok kullanışlı şuan yelek patik şapka bile ördüm o iplerle internetten izleyerek
BeautifulMother1 zayce35- merhaba bende yapmak istiyorum gelecek yıl için 5 yumaktan kaça kaç çıktı büyük istiyorum 10 tane ipten yapsam daha büyük olur hem kullanışlı olsun istiyorum
BeautifulMother1 Minnossareannesi yapması kolay mı bebeğime yapmak istiyorum hem de yatak odasına çift kişilik yapmak istiyorum
Aysess38 Rules bende kahve tonlarındaki karışık renkten alıp örmüştüm puffy kundak battaniye yaptım ben 🙂içine de ince desenli çarşaf kumaşından diktirdik ,çok güzel oldu ☺️Örülmesi kolay zevkli Hemen biter elinize almanız yeterli☺️
BeautifulMother1 Aysess38 hangi sitede haptınız ben baktım da işte eksik ip söylemişsiniz tam dediğiniz gibi çıkmadı felan yazıyordu yorumlarda
Minnossareannesi BeautifulMother1 çok çok kolay ben hamileyken yapmıştım 2-3 saatte bitmişti hadi bebekle 2 günde bitsin çok güzel hiç hazır battaniye kullanmıyorum geceleri sıcacık yapıyor
Aysess38 BeautifulMother1 bende ölçerek yapmıştım biraz büyük olsun diye 6tane yumak gitmişti alize puffy den ..YouTube dan karışık bakmıştım o kundak yapımlarına öğrenince bende kendime göre uyarladım boyunu falan
Gupsemmm Rules ben yaptım yardım gününü alıyor xanım çok güzel ve kullanışlı oluyor ama tavsiye ederim
Esdoel Rules ben çapraz örgü yaptım oğluma. Kızıma da burgulu tek kişilik basaya göre yaptım çiçek yapıp süsledim küçük 2 3 güne biter ama basaya yaotigim 10 günü buldu sürekli oturup yapamadım o sıra eşim ameliyat olmuştu kaynanamlar bendeydi
BeautifulMother1 Minnossareannesi teşekkür ederim alıp yapayım bir de yelek yapıyorlar ondan da yapıcam ❤️