Rules Kızlar 3 aylık oğlum var tahmin edersiniz günlerim çok yoğun geçiyor. Bu ara bu battaniyeler çok hoşuma gidiyor örmesi de çok zevkli görünüyor ama ipi alıpta vakit bulup yapamam diye korkuyorum bu bebekle yapan var mı kolay oluyor mu çabuk bitiyor mu? Ne kadar sürüyor yapması. Birde yapanlar fine küçük ilmekli olan var onu mu önerir siniz yoksa büyük ilmekli mi?
Haleediz01 Rules büyük ilmekli yap bebek için ben iki gün sürmeden bitirmiştim ama hamileyken yapmıştım Ben yani vaktim çoktu
MerveTugramm Rules bende hamileyken örmüştum. Örülmesi çok çok basit bir o kadar da eğlenceli. 3 güne kalmadan bitmişti. Bebekle de bence gayet rahat örülür. Her uyudugunda ya da oyun vakitlerinde orseniz günluk çok az bir zaman bile ayirsaniz bitirirsiniz. Güzel bir aktivite. :):)
Rules Haleediz01 valla hamileyken görseydim 10 tane yapar koyardım hem çok basit görünüyor hemde çok tatlış her renginden istiyorum 😂😂 ama çocuk olunca cesaret edemedim. Hangi renk ve kaç ilmek yaptın canım
Haleediz01 Rules ben mavi tonlarında renklisi vardı ondan yaptım birde koyu sarı yaptım ama tabi tek battaniye değil ben kundakta yaptım çok kullanışlı şuan yelek patik şapka bile ördüm o iplerle internetten izleyerek
Rules Betulyesiltas maşallah valla sen ustası olmuşsundur artık kaça sattın. Bende bundan çok güzel yatak örtüsü olur diye düşünmüştüm koltuk şalı falan 😂😂
Mltmdfn Betulyesiltas ben hamileyken örmüştüm limon sarısı cok guzel duruyor. Aslında kolay ama ben örgü hiç bilmediğim için kafam cok karısıyordu. Kaldığım yeri unutuyordum falan. İçine pazen diktirdim anneme cok tatlı oldu
zayce35- Ben oğluma 50 ilmekten yapmıştım 5 yumaktan. Çok seviyoruz yumuşacık, keşke 3-4 tane yapsaydım 🤣 aşşırı kolay ama tabi ben hamileyken yapmıştım 2 günde. Çocukla ne kadar sürer bilemem ama tavsıye ederim 🤗🥰
Rules zayce35- yaaa ben nasıl görmedim hamileyken 🤦♀️ Zaten oturduğum yerden kalkamıyordum canım çok sıkılıyordu vakit geçerdi. Anneme ördürdüm bi tane ama onda boyun fıtığı var çok öremez bide baya büyük ördürdüm her zaman kullanılamaz bi kaç rengini daha istiyorum bakalım cesaret edersem başlıcam çocukla nasıl olacak
BeautifulMother1 zayce35- merhaba bende yapmak istiyorum gelecek yıl için 5 yumaktan kaça kaç çıktı büyük istiyorum 10 tane ipten yapsam daha büyük olur hem kullanışlı olsun istiyorum
Rules MerveTugramm ya bende videolarını izliyorum çok hoşuma gidiyor zaten severim örgü işlerini akşamları sadece yarım saat bir saat boş oturabiliyorum o arada canım sıkılıyor 2 dürtsem yeter 😂 ama biter mi o kadar az yapmayla
Oykununannesii12 Rules ben de hamileyken yaptım büyük ilmekliden. Ama şimdiki battaniye kundaklar hep küçük diye puffy olani 10 tane ipten tek kişilik gibi yaptım. 1 yaştan sonra yatağında örter diye. Su an daha kullanmadım. Basına oturupta yapınca 2 3 güne bitiyor.
Rules Ballokumu o zaman taş çatlasın 1 haftada biter heralde yalnız puset örtüsü çok mantıklıymış normal battaniye büyük geliyor sarkıyor her yerinden
rike-nile-aro Rules ben hamileyken alize puffy fine örmüştüm ör ör bitmemişti direkt kalın ilmek alize puffyden örün örecekseniz. Birde belirteyim hor kullanmaya gelmiyor ilmekleri kopuyor. Beşiğine örtü olarak kullanıyorum ben.
Rules rike-nile-aro bende küçük ilmek zor olur diye düşündüm anneme yaptırdım bi tane büyük ilmek çok delikli olmuş ondan küçük ilmek nasıl olur acaba diye düşündüm 🤷♀️
Esra_Deniz Rules bende oğluma ördüm hamileyken. Elle örüldüğü için çabuk ilerliyor. Çok zevkliydi. Bebek varken de yapabilirsiniz aslında uyuttuğunuzda akşamları. İsteyorsanız içinizde kalmasın bence alıp başlayın. Yapısı gereği biraz delikleri büyük kalıyor ip kalın olduğu için. Kaldırdığınızda belli olmuyor gerçi ama annemle biz üşümesin diye ördüğüm ipin renginde kalın bebek battaniye kumaşından almıştık. Battaniyenin arka tarafından makineyle kenarlardan diktik. Böylece çift kat oldu. Şuan yorgan niyetine kullanıyoruz. Terliyor bile oğlum ❣️ben bu modeli yapmıştım.
Rules Esra_Deniz annem yaptı bi tane büyük evet delikleri çok büyük bide ben 120*120 istemiştim kocaman olmuş bebeğim daha çok küçük büyük geliyor annemdede boyun fıtığı var onuda yormak istemiyorum bi daha bu zaten ya bu modeli yada Burçak var onu çok beğeniyorum
Miniminnoss Canim bende kac tane ordum oturursam 2 saatte bitiriyorum yapmayip satin almak isterssniz yardimci olurum
Rules Miniminnoss canım ben örgü işlerini de çok severim her kış mutlaka bişeyler yaparım yapımı çok hoşuma gitti o yüzden de heves ettim ama bebeğim olunca güvenemedim kendime
MerveTugramm Rules uzun sürer bitmesi biraz. Ama olsun sonuçta sizin el emeğiniz olacak. Ve kafanızı dağıtır o küçücük boşlukta bile. Bence denemeye değer :):)