Hanifebarlas Faydalı olabildiysem ne mutlu , ama bizde inanın aynı durumdaydık, sakinleşmeyen ağlama krizleri,emerken gürültülü kaka yapma çok fazla gaz,huzursuzluk uykusuzluk, bana da acildeki doktor kolik dedi ama kakada mukus olduğunu gördüğümde başka birşeyler olduğundan şüphelendim sonra da dikkatli inceleyince nokta kadar minik kırmızı kanlar gördüm kakada hemen doktora randevu aldım zaten şüphelenmiştim süt alerjisinden ve diyetle kesinleşti. Doktorumuz artık bebeklerin birçoğunda süt alerjisi gördüklerini söyledi malesef yediklerimiz katkı maddeli ve hormonlu besinler ne kadar dikkat etsekte tamamen doğal beslenmek şehirlerde imkansızlaştı 😕 ayrıca sezaryenle doğan bebeklerde süt alerji oranı daha yüksekmiş bende zorunlu sezaryenle doğum yaptım. Çevremde kolik denilen bazı bebeklerde de aslında alerji olduğu anlaşıldı. Bilsek yavrumuza hiç rahatsızlık vericek birşey yapar mıyız,ama yaşayarak tecrübe kazanıyoruz malesef,hiçbir şey için geç değil siz hemen başlayın alerji var mı yok mu 4-5 güne kadar anlarsınız 🥰