Hanifebarlas Allah yardımcınız olsun özellikle kulak arkası kabuklanması soyulması alerji belirtisidir ,bizde genellikle fındık ceviz yediğim zaman oluyordu onları da kestim. Bazı süt alerjik bebeklerde çoklu besin alerjisi de oluyor malesef bizim gibi o yüzden ben kuruyemişi de kesmiştim. Vegan ürün satan sitelerden vegan peynir vegan köfte (tatsız tuzsuz ama napiyim canım çekiyordu) o şekilde ve sebze ağırlıklı beslenerek idare ettim. Bir de doktorumuz mutlaka kalsiyum almam gerektiğini söylemişti bu süreçte ve yine vegan olan osteocare vitaminini vermişti sabah akşam 1 tablet. Siz tabiki doktorunuza danışın. Mama ya gelince eğer mama ile besleniyorsa onlar da süt bazlı olduğu için mecburen doktora gidip alerji maması için rapor çıkartmanız gerekicek alerjiniz olduğu kesinleşirse. Eğer alerjikse diyet yapsanız dahi şu an kullandığınız mamayı verirseniz malesef alerji devam edicektir,diyet yapmanızın bir faydası olmaz. Düşünün vitamini bile vegan kullandım. Bebeğe verdiğimiz D vitaminini wellcare D 400, demiri de bestiron olarak kullandık bunlar en temiz içerikli ürünler. Diğerlerinin içinde süt tozu ,peynir altı suyu tozu vs. Gibi alerji yapan maddeler var malesef. Eğer alerjiniz varsa bütün bunlara dikkat etmeniz gerekicek. Mesela devit3 bizde felaket gaz yaptı mafolmuştuk,alerjimiz de çıkınca wellcare e geçip rahatlamıştık