Gzde1 eslemsiii bizede bir taincisiniz diyorlar sonra tain işi yok diyorlar kesin bişey değil ama bekliyoruz burdan 1 satt falan orası piyade mi jandarma mı eşiniz
eslemsiii Gzde1 hiç belli olmuyor işleri geçen sene barış pınarında eşim öğlen eve geldi valizini aldı gidiyorum diye ama bi baktım eve geldi adam eşimi göndermemişler. Komando tugayı burası
BeautifulMother1 Kitapkurdumom evet çok şükür doğuya gittiğimizde büyümüş oluyor oğlumla vakit geçiririz artık hastalıkta biter inşAllah
eslemsiii Zynp26- Antakyadayız canım eşimin arkadaşları hep görevde ama eşim yazıcı olduğundan şimdilik burda
Parsannesi Aysgl0107 varmış sahi ya biz de uzatma verdik ama kabul olmaz sanırım temmuzda yolcuyuz gibi 😅
Parsannesi Aysgl0107 hepimizin hakkında hayırlısı olsun valla burdan giderken üzüleceğimi hiç düşünmezdim ama birazcık gözyaşım pıt gibi 😓😅
Aysgl0107 Parsannesi amin inşallah 🙏🏻 Zor olur tabi ki ya kaç senedir bursasınız siz bnde diyorum üzülmem diye ama üzülürürüm gibime geliyor 🥺
Parsannesi Aysgl0107 ben de hep öyle diyordum ama bebeğim burda doğdu ilk evim burdaydı güzel arkadaşlıklarım oldu falan derken insan üzülüyor işte 🥺