BeautifulMother1 Kitapkurdumom annemlerle aramız 1 buçuk saat gitmeden oraya bırakıyor evde zor oluyor
Kitapkurdumom Zalimsin ahh ya bitse artik şu korona, en azindan sizde rahat edersiniz, cevre illere gidersiniz de o denli zorl olmazdi eminim
Kitapkurdumom Parsannesi sizin seçeneklerde kktc cikarsa mutlaka yazin gercekten rahat edersiniz, bizde tatvan yazariz belki yer değişikliği olur 😂😂
Kitapkurdumom Oglumask2019 aa doğru bak o da var degil mi, ben onu unutmustum. Burada da puan ve rutbeye bakiyorlar. Burda da aşırı bakımsız ama avantajlari cok oldugundan herkes girmek istiyor. Dolayısıyla biz kiraya mecbur kaliyoruz 😊
Kitapkurdumom Zynp26- aa benim de yakin arkadasimin eşi oyoe oldu canim. Kartan urfaya ordan da suriyeye. Oyle bi durumla karsilasmaktan cekiniyorum 😞
eslemsiii Gzde1 serinyolda eşim ama Antakya’da oturuyoruz. Seneye bizim tayin ama şu sıralarda yerler açılmış isteyen tercih yapıp gidebiliyormuş. Bizde buradan sonra doğudayız yüksek ihtimal
Kitapkurdumom Aysgl0107 yukarda bi arkadasta tatvani övmüş bakalim insallah oyle iyi guzel yerler gelir ya
BeautifulMother1 Kitapkurdumom evet çok şükür doğuya gittiğimizde büyümüş oluyor oğlumla vakit geçiririz artık hastalıkta biter inşAllah
Gzde1 eslemsiii bizede bir taincisiniz diyorlar sonra tain işi yok diyorlar kesin bişey değil ama bekliyoruz burdan 1 satt falan orası piyade mi jandarma mı eşiniz
eslemsiii Gzde1 hiç belli olmuyor işleri geçen sene barış pınarında eşim öğlen eve geldi valizini aldı gidiyorum diye ama bi baktım eve geldi adam eşimi göndermemişler. Komando tugayı burası
eslemsiii Zynp26- Antakyadayız canım eşimin arkadaşları hep görevde ama eşim yazıcı olduğundan şimdilik burda