Hiranur3823 Benim eşim kademeci ve elâzığda yaşıyoruz iş yönünden bilmem ama yaşamak için ufak güzel Bi şehir kiralar çok pahalı ama yeni binalar yapıldıktan sonra ucuzlayabilr yaşanılır Bi kent
Kitapkurdumom Derya_nil valla yasananlari duydukca üretiyorum ne yalan söyleyeyim 😂 burada virüs bile yok dogru düzgün. 6 7 kiside goruldu en son, o da asla turkiyedeki gibi evde karantina degil direkt hastane yani. Yayilmadi. En cokta bu yonden cezbediyo beni
Derya_nil Kitapkurdumom maşallah anan seni kadir gecesi mi doğurdu acaba 😂😂 Bu kadar şans fazla değil mi ya 😂😂 şaka bi yana Rabbim şansını hiç eksik etmesin inşallah ve gelmeyin sakın buralar bitik 😂
Zalimsin Eşim jandarma astsubay eğitim birliğinde yani olabilecek en rahat yerde 8-17.30 mesai görevlendirme yok. Tercihimizi ona göre yaptık eğitim birliği olan, okul olan yerleri yazdık da ilk tercihimiz geldi
Betulnur Zalimsin kacinci gorev yili acaba bnm esimde jandarma ast ama belli bi saati yok bazen 7 bazen 11 i bile bulabiliyor eve gelmesi
Morcivert061 Kitapkurdumom Komandoysa Vana hiç gitmeyin merkez rahat ama ilçelerine düşerse pek iyi değil çalışma şartları
Oglumask2019 Kitapkurdumom mardin merkez mardin kızıltepe mardin yeşilli aşırı öneririm biz bu sene geldik konyadan. Vallahi konyada sürünüyormuşuz onu anladım. Biz merkezdeyiz ama belirttiğim ilçeler çok rahat yatis yeri hepsi
Kitapkurdumom Derya_nil hahaha beni degil dr kocami kadir gecesi dogurmus anasi 😂😂 her yonden sanslidir masallah, hep drniz kenarinda gorev yapti su an kışlasinda plaj bile var düşün. Sadece pahalilik yonunden hayat zor burada ama onun dışında her sey cok güzel gelmek istemiyoruz 🙈😂
Parsannesi Kitapkurdumom sahili falan çok güzel vallahi eş konusunda da sıkıntı yok rahat edersiniz bence 😊
Aysgl0107 Kitapkurdumom evet götürüle biliyor tavsiye ederim tatvanı eşimin yanındayım ben mesela çok şükür 🙏🏻
Oglumask2019 Kitapkurdumom lojmanlar tokinin bir kısmını yapmışlar merkezde çok güzel ama bizde yer kalmadığı için geçemedik suanki oturduğum ev de çok iyi fiyatı da çok iyi taşınmayı düşünmüyorum. Lojmanlar da elektrik ve doğalgaz kiranin içinde 500 TLmis